Evenimente de neratat in perioada 26-28 iunie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 26-28 iunie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Cosmo Glam Sports, Parcul Tineretului

Participă la COSMO Glam Sports pe 4 iulie! Cosmo Glam Sports celebrează toate atuurile reprezentative pentru fetele COSMO – atitudinea, ambiția și spiritul nonconformist. Află mai multe detalii despre înscriere AICI.

Atelier de hârtie manuală, Alandala

Atelierul Creativ Mobil I and I Tree poposește în Alandala cu provocări de expresivitate artistică. Vineri va avea loc un nou atelier de manufacturat hârtie uscată la soare. Se vor folosi pulpă de hârtie reciclată și orice îți trece prin cap pentru a te exprima și bucura.

Festivalul Scoicilor, Complex Laguna Verde

Laguna Verde și Chef Cătălin Scărlătescu te așteaptă pe malul lacului Balotești la cea de-a doua ediție a Festivalului Scoicilor unde vor fi servite preparate delicioase în aer liber pregătite la ceaun.

Turnir Trivia Urzeala Tronurilor, Epic Bar

Sâmbătă, de la ora 18.00, Epic Bar deschide „Lumea de gheaţă şi foc”. Vino şi petrece o seară întreagă de discuţii şi jocuri pornind de la „Urzeala Tronurilor”. Te aşteaptă atmosferă, muzică şi băuturi din cele Şapte Regate, super-volumul „Lumea de gheaţă şi foc”, Turnir Trivia Urzeala Tronurilor, pe echipe, cu premii, o super-tombolă și invitaţi surpriză!

Via Sport, Șoseaua Kiseleff

Via Sport este un proiect început în 2010 și aflat deja la cea de-a 5-a ediție, care își propune să promoveze activitatea fizică în rândul rezidenților orașului București. În fiecare vară, pe parcursul a nouă weekend-uri, Șoseaua Kiseleff devine locul desfășurării unor activități sportive inedite. Fie că îți place să învârți rotile bicicletei, să arunci mingea la coș sau să o lovești cu paleta pentru tenis de masă, Via Sport e locul potrivit pentru tine.

Dăruiește timp, donează sânge, Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center și Asociația React, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină București, anunță lansarea campaniei „Dăruiește timp, donează sânge” prin care încurajează bucureștenii să doneze sânge în cadrul unității mobile ce va fi amplasată la intrarea principală a centrului comercial. Acțiunea se desfășoară în perioada 27 – 29 iunie 2015, între orele 09:00 – 13:00.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

În weekend-ul 27-28 iunie curtea și grădina Casei Universitarilor București o să fie împânzită de activități care să te facă să devii pasionată de handmade: târg cu peste 50 de artizani și branduri românești, peste 15 ateliere de creație prin care să înveți tehnicile prin care se fac diverse obiecte handmade, terasă cu restaurant, loc de relaxare în pădure, zonă gratuita de boardgames, activități pentru cei mici și o tombolă la care poți câștiga unul din zecile de premii.

Privind cerul, Palatul Suțu

Observatorul Astronomic te așteaptă să faci o călătorie până la marginea Universului. Călătoria se va face folosind un program de astronomie creat de National Astronomical Observatory of Japan (NAOJ) și o proiecție normală, însoțită de explicatii „pe viu”.

Expo, Inspirație & Povesti. Fără Foc, DoubleTree

Duminică este o zi întreagă de workshop-uri pe teme de nutriție, dietă, hrană vie, sport și dezvoltare personală? Vei găsi aici papa bun și raw, expozanți aleși pe sprânceană, sănătate și bucurie la pahar, iar intrarea este liberă.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments