Evenimente de neratat in perioada 25-27 septembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 25-27 septembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Strada de C’Arte 2015, Statuia lui Carol I

A patra ediție a festivalului cultural în aer liber Strada de C’Arte va avea loc zilnic până duminică, între orele 13:00-22:00 (vineri și sâmbătă) și 11:00-13:00 (duminică). Vizitatorii vor beneficia de cea mai amplă ofertă de evenimente culturale de calitate, cu acces gratuit. Arealul statuii ecvestre a Regelui “Carol I” va găzdui cel mai mare târg de carte în aer liber din București. Vor mai avea loc concerte live de blues și jazz, proiecții de filme, expoziții de artă și dezbateri.

Kinofest 2015

Kinofest este primul și cel mai important festival de film digital din România (și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est) și are ca scop promovarea tinerilor artiști, a realizatorilor de film, a lucrărilor lor – film, muzică, arte vizuale. Festivalul va avea loc la Cinema Union, Seneca Anticafe, Carol 53, Energiea Pub și Cinema Elira Popescu între 25 și 27 septembrie.

Atelier practic de Machiaj, Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei organizează vineri atelierul practic de machiaj, susținut de Valentina Bălașa Ario, creator de imagine și fotograf pentru studioul foto propriu. Evenimentul are loc între orele 18:30 și 20:30.

Control 7 Years, Club Control

În weekend-ul 24-27 septembrie 2015, clubul Control aniversează 7 ani de concerte și evenimente. Cu ocazia aceasta, sala Berlin va fi redeschisă, după ce a fost renovată integral.

Dichisar, Impact Hub

Sună-ți prietena cea mai bună, aveți program weekend-ul acesta! Shopping de toamnă, brunch, Professional Selfie Sessions cu S.Miles și Mindblower, masaj și relaxare cu instructorii BioFocus, tatuaje henna cu Cristina de la Henna Collection și coafuri împletite cu Alexandra de la Împletituri, muzică bună și cadouri surpriză! Evenimentul are loc sâmbătă și duminică între orele 9:00 și 20:00.

PLUM Festival, Pionierul

House, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronică, complextro sau EDM. Când barierele dintre genurile muzicale devin tot mai difuze, iar muzica trece de la pur auditiv la multi-senzorial, „the ultimate party” ajunge să se definească printr-o experiență completă de ritmuri, proiecții video, arhitectură urbană și oameni care simt și dansează la unison. Festivalul are loc pe 26 și 27 septembrie, începând cu ora 21:00.

Noaptea Caselor

Vino sâmbătă, 26 septembrie, într-un circuit nocturn prin casele și apartamentele alternative din București. Te vor întâmpina la ei acasă întreprinzători, creativi, artiști, meșteri, jurnaliști sau activiști care și-au transformat dormitoarele în mici centre social-culturale. Fiecare casă are o poveste demnă de povestit. Dacă-ți place ce auzi, poate i te alături. În circuit: Artskul → AvanPost → Carol 53 → Casa Jurnalistului → Casa Costa-Foru → Casa Lupu → Centrul Donici → Cetatea Artelor → Colivia → CROS Learning House → Elisabeta → Grădina Sticlarilor → Manasia Hub → Home Mătăsari → Incubator 107 → Insula 42 → Plantelor → Teatru 7 → Vișini Hub.

United Artists Festival, Arenele Romane

UCIMR împlinește 20 de ani de activitate și, cu această ocazie, oferă pasionaților de muzică live un eveniment cu totul și cu totul special unde îi poți vedea live pe Subcarpați, Vița de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron și Iulia & Hot Play, în cadrul unui show open-air de peste 5 ore! Festivalul are loc duminică, începând cu ora 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments