Evenimente de neratat în perioada 24-26 iulie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 24-26 iulie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

From Rajasthan to Balkan, ArtXpert Fine Art Concept-store

Galeria Artxpert organizează sâmbătă, 25 iulie, începând cu orele 20:00, o întâlnire între doi artiști și o călătorie vizuală exceptională din India, trecând prin Persia, Turcia, și ajungând în Balcani. Evenimentul începe la ora 20:00.

Deschidere Grădina cu Cărți, Grădina Botanică

Grădina cu Cărți este un nou sector din Gradina Botanică București, un spațiu dedicat lecturii și studiului unde elevii și studentii pot veni să studieze, iar vizitatorii Grădinii se pot delecta cu o carte în liniște, în mijlocul naturii. În zilele de 25 și 26 iulie vor avea loc diferite activități precum workshop-uri de reciclare sau de nutriție sau concursuri foto.

Marele Picnic ShortsUP, ediția II, Grădina Botanică

Pe final de iulie, orașul se pregătește de evadare. Filmele scurte se instalează pe iarbă, iar Grădina Botanică e gata să găzduiască Marele Picnic ShortsUP. Două programe de scurtmetraje diferite vor rula vineri, 24 iulie și sâmbătă, 25 iulie. Sâmbătă seară, înainte de filme, ai două ore de muzici mixate cu grijă de DJ K-lu.

Metamorfoze cu Vlad Gălăţianu, KAFKA

Kafka și Vlad Gălăţianu te invită sâmbătă, 25 iulie, să petreci impreună câteva ore de neuitat, conduşi de chitara lui Vlad pe ritmuri de jazz, bossa nova si rock. Vlad a fost solist al trupei de cover-uri Boiling Muse şi este, de profesie, actor. Recitalul începe la ora 20:00, iar intrarea este liberă.

Movie Marathon Night, Roaba de Cultură

Gradele urcă în termometre şi în aceste zile, dar Roaba de cultură v-a pregătit un weekend de pomină pe pajiştea Pescăruş. Sâmbătă, după jumătate de oră de mișcare în aer liber alături de World Class Romania și concrtul celor de la The Jagers, începe maratonul de filme. La 21:30 vei putea viziona „Focus”, urmat de ”Man of Steel”, „Gangster Squad” și „The Judge”.

Expoziția Culorile prind aripi, Muzeul Antipa

Expoziția de fluturi tropicali vii oferită de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne îndeamnă să cunoaștem o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa și Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanțe geografice de țara noastră. Program: 10:00 – 18.30.

Curs de limba portugheză cu lector vorbitor nativ, Smart Change

Vrei să înveți limba portugheză cu accent de Portugalia, într-un mod deosebit de plăcut? Centrate pe comunicarea orală, lecțiile cu trainer vorbitor nativ organizate de Smart Change abordează tematici familiare și amuzante. ÎțI poți îmbunătăți pronunția, capacitatea de înțelegere a textelor la prima vedere, precum și a înregistrărilor audio-video, și îndeosebi capacitatea de a comunica în mod fluent.

Clinica sinucigașilor, La Scena

De cât timp nu ai mai fost la o piesă de teatru? Vino vineri seară, la ora 19:00, la La Scena și urmărește Clinica Sinucigașilor, un spectacol hilar care stoarce din tine speranțe, gânduri pozitive și bună dispoziție!

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments