Evenimente de neratat in perioada 20-22 noiembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 20-22 noiembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, Romexpo

Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind oferta a peste 400 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, agenții literare, librării, biblioteci etc. Târgul este deschis până pe 22 noiembrie între orele 10:00 și 20:00.

Synesthesia, SWAP

Vieri, începând cu ora 22:00, ești așteptată la SWAP pentru a începe călătoria spre tărâmuri inundate de bucurie, printr-un ritual demn de magie cu ritmuri psy-dub performate LIVE de TrickSodus Da Muv la didgeridoo și Demetrios la chitară, în timp ce Pointzero îi va acompania de la pupitru cu elementele electronice.

Nijikon 2015, Crystal Palace Ballroom

Nijikon este una din cele mai mari convenţii de pop culture din România. Scopul ei este să adune la un loc geeks din toate colţurile ţării şi să atragă producători, distribuitori şi agenţi economici din domeniu. Convenția are loc pe 22 și 22 noiembrie, între orele 10:00 și 20:00.

Concert Jack Perry, The Vintage

The Vintage te invită duminică, 22 noiembrie, pentru un nou episod al celui mai inedit concept de party – Revenge, unde invitatul special va fi nimeni altul decât Jack Perry! Începand cu ora 23:00, vei avea parte de o experiență unica unde vei putea asculta și cea mai recentă piesă a artistului, hit ce se află pe primele locuri în topul celor mai difuzate melodii internaționale pe posturile de radio din România!

Căsuța păsărelelor – Atelier modelaj în lut, Clay Play Ceramică

Primul atelier #ClayPlay „Try Me.. Like Me” va avea loc sâmbăta aceasta, începând cu orele 11:00. Vei putea învăța să faci o căsuță din plăci de lut, apoi o vei decora cu elemente tot din lut și o vei picta cu engobe.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, Berăria H

DaKINO Production prezintă Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2015, eveniment care ajunge anul acesta la 20 de ani de proiecții în România. Spectacolul va avea loc în data de 21 noiembrie 2015, începând cu ora 21.00, la Berăria H din București. În deschidere va concerta Simona Radu, iar show-ul va fi animat de Tiberiu Popovici MC.

Blind Date party, Stuf Vama Veche

E sâmbătă, e Blind Date Party! Hai la Stuf Vama Veche să îți cunoști sufletul pereche, începând cu ora 21:00.

Concert simfonic Direcția 5, Sala Palatului

Vineri, începând cu ora 20:00, La Sala Palatului va avea loc un concert Extraordinar Direcția 5 Symphony „Te iubesc”, împreună cu Orchestra Simfonică București și Alinka.

Comments

comments