Evenimente de neratat in perioada 2-4 octombrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 2-4 octombrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

The Street Store

Primul „magazin” gratuit de îmbrăcăminte, de tip Pop-up, din lume, înființat pe stradă și întreținut de tine! Tot ce trebuie să faci este să lasi hainele la eveniment sâmbătă, în intervalul orar 8:00-18:00, la intrarea de la biserica Schitu Măgureanu a parcului Cișmigiu și să-ți încurajezi prietenii să facă la fel. Voluntarii se vor ocupa de aranjarea acestora pe umerașe și suporți. Găsești mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

concert Pink Martini, Sala Palatului

Pink Martini revine pe 4 octombrie la Sala Palatului pentru o nouă aventură muzicală, de data aceasta alături de solista China Forbes. Concertul va începe la ora 20:00.

Octombrie Bun, Bazarul cu Amintiri

Mii de vizitatori și sute de vânzători. Fără pretenții și cu prețuri negociabile. Ce zici, vii și tu? Târgul are loc vineri, între orele 6:00 și 13:00.

Wellness Show, Romexpo

La început de octombrie, lumea bună a fitness-ului își dă întâlnire la Wellness Show – Târg de fitness, spa, nutriție și îngrijire corporală. Desfășurat între până pe 4 octombrie la Romexpo, evenimentul își propune să reunească cele mai importante companii din domeniu, fiind în același timp un eveniment dedicat specialiștilor, dar și publicului larg.

Anim’est 2015

Festivalul Internațional de Film de Animatie Anim’est este cel mai mare festival de film din București și unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa. Găsești programul complet aici.

București Docuart Fest 2015, Cinemateca, Cinema Muzeul Țăranului

București Docuart Fest este festivalul dedicat exclusiv filmului documentar românesc. Intrarea este liberă, iar proiecțiile au loc până pe 4 octombrie. Poți consula aici programul complet.

RIUF 2015, Sala Palatului

Pe 3 și 4 octombrie, Sala Palatului din București devine locul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale și a tinerilor interesați de programe de studiu în străinătate, cu ocazia celei de-a XVII-a ediții a RIUF – The Romanian International University Fair.

I Am Bucharest, Elite Art Gallery

Până pe 15 octombrie, Elite Art Gallery va desfășura un nou proiect de popularizare a valorilor capitalei românești, intitulat I Am Bucharest. În acest sens, proiectul propune o metodă inovatoare și interactivă – expunerea unei instalații textile cu două personaje ce întruchipează Bucureștiul personificat.

MET Opera 2015-16, Grand Cinema & More

The Met: Live in HD este programul de transmisiuni directe al The Metropolitan Opera, care a fost premiat internațional și care, odată cu stagiunea 2015-2016, marchează cel de-al 10-lea sezon. Sezonul începe pe data de 3 octombrie și se va termina în data de 30 aprilie.

Bucharest Marathon 2015, Piața Constituției

Ajuns la cea de a opta ediție, Raiffeisen Bank Maraton București este cel mai mare eveniment de alergare stradală al toamnei din România, ce adună la un loc peste 10 000 de oameni din peste 50 de țări. Evenimentul va avea loc pe 4 octombrie, între orele 8:30 și 16:30.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments