Evenimente de neratat in perioada 19-21 iunie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 19-21 iunie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

COSMO Glam Sports, Parcul Tineretului

Participă la COSMO Glam Sports pe 4 iulie! Cosmo Glam Sports celebrează toate atuurile reprezentative pentru fetele COSMO – atitudinea, ambiția și spiritul nonconformist. Află mai multe detalii despre înscriere AICI.

UrbanFest

Ediția 2015 a UrbanFest, având ca temă „BlueGreen – Râuri în orașe smart”,se desfășoară până pe 21 iunie 2015, în zonele adiacente râului Dâmbovița, între Grozăvești și Parcul Național Văcărești. Evenimentul își propune să pună pe agenda publică rolul râurilor în metropolele moderne, ca factor identitar și de regenerare urbană, în contextul politicii europene de dezvoltare regională.

TIFF București, Cinema Elvira Popescu

O selecție de filme din programul TIFF 2015 va rula pe 20 și 21 iunie la Cinema Elvire Popesco din București. Programul de sâmbătă este: 14.00: Slăbănoaga de soră-mea / My Skinny Sister, 16.00: Cu inima impacată / Silent Heart, 18.00: Gunoi / Trash, 20.15: Incendiul / El Incendio și 22.00: Mlaștina / La Isla Minima.

Bucharest Music Film Festival, Piața Enescu

Anul acesta, Bucharest Music Film Festival împlinește 10 ediții și va celebra alături de bucureșteni în Piața George Enescu printr-un maraton al spectacolului muzical. Până pe 28 iunie, iubitorii de muzică de calitate se pot delecta cu o serie de concerte live impresionante.

La Antipa culorile prind aripi, Muzeul Antipa

Expoziția de fluturi tropicali vii oferită de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne îndeamnă să cunoaștem o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Expoziția este deschisă până pe 6 septembrie și este deschisă de marți până duminică între orele 10:00 și 18:30.

Bicycle Music Festival

Primul festival cu muzica la pedale îi va avea ca invitați pe Vița de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL,The Dream Diggers și Temple Invisible. Festivalul va avea loc în Bucuresti, sâmbătă, 20 iunie, și va fi un eveniment alternativ dedicat pasionaților de biciclete și muzică. Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.

Workshop de fotografie nud, Loading Studio

Ești invitată în data de 21 iunie să participi la workshop-ul de fotografie Nude susținut de catre fotograful italian Nicola Ranaldi. Pentru prima oară în România, Nicola este un fotograf prolific ce a dedicat peste 20 de ani fotografiei fashion. Evenimentul va avea loc la Loading Studio.

ComicsFest 2015, Lente & Sotron

‎BucurestiComicsFest‬ strânge la un loc mai tot ce înseamnă benzi desenate românești, de la an la an tot mai multe și mai variate. Festivalul are loc pe 20 și 21 iunie, între orele 12:00 și 20:00.

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments