Evenimente de neratat in perioada 12-14 iunie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 12-14 iunie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Vineri, 12 iunie

Nomad International Film Festival, Muzeul Țăranului Român

Până pe 14 iunie, Grădina Muzeului Național al Țăranului Român din București va fi gazda Nomad International Film Festival. Un ecran de aproape 80 de metri pătrați, sute de „scaune de cinefil” și echipamente de proiecție performante vor transforma grădina Muzeului Național al Țăranului Român într-un adevărat „cinematograf în aer liber”.

Super – Festivalul de filme făcute de adolescenți

Oricine, adolescent sau nu, este așteptat să vină, între 11 și 14 iunie, în București, la Super, festivalul de filme făcute de adolescenți. Programul include evenimente diverse: pe durata celor patru zile vă așteaptă proiecții de film la Cinema Studio, o expoziție de artă vizuală la Plantelor 47, un curs de film cu criticul de film Ileana Bîrsan la Cărturești, petreceri și concerte la Lokal.

Street Delivery X, Str. Arthur Verona

Reducerea producției de deșeuri, reciclarea creativă, îngrijirea spațiilor verzi, alternative de transport, reducerea emisiilor de noxe și a nivelului de praf — încep pe o stradă și continuă în tot orașul. Asta îți propune Street Delivery la aniversarea sa de 10 ani: o schimbare reală în felul în care privim orașul din prisma încălzirii globale, oferind soluții pentru diminuarea efectelor ei asupra mediului și oamenilor.

De-a v-ați ascunselea cu cărți prin București

Zeci de cărți de la Editura Litera, cu mesaje caligrafice, vor fi livrate în diverse zone din București, așteptând să fie descoperite, până pe data de 30 iunie.

Sâmbătă, 13 iunie

Festivalul International de Foarte Scurt Metraj – Très Courts

Descoperă peste 100 de filme de maxim 3 minute venite din toate colțurile lumii! Programul de sâmbătă: Cinema Elvire Popesco, ora 11:00 Très Courts familiale; Terasa Chez Elvire, ora 21:00 Paroles de femmes, ora 22:00 Competiție Internațională II.

HamFest 2015, Planeta HamHam

Cățelul tău este cel mai frumos și mai deștept? Știe trucuri? Sau îi place pur și simplu să se joace? Atunci, HamFest este festivalul vostru! Asociația Red Panda vă invită, oameni și câini, sâmbătă 13 și duminică 14 iunie, cu începere de la ora 11, la HamFest, eveniment găzduit de Planeta Ham Ham (B.dul Barbu Văcărescu 162-164).

Summer Haggle, Carol 53

La început de vară ne târguim din nou la Casa Carol 53 de parc-am fi în Istanbul. Vino sâmbătă 13 Iunie alături de noi să găsești haine faine și accesorii cool de prin case adunate la prețuri de bazar.

Citim în iarbă, Roaba de Cultură

Citim în iarbă este un eveniment pentru iubitorii de cărți. Vă luați de acasă cartea pe care o citiți acum, cărțile pe care vreți să le dați la schimb sau să le donați (nu contează dacă sunt pentru copii sau pentru adulți) și, eventual, o pătură. Apoi veniți la Roaba de cultură și citiți.

Duminică, 14 iunie

Aniversare 3 ani, Dianei 4

Dianei 4 a împlinit 3 ani și sărbătorește cu o săptămână de evenimente şi revederi. Duminică, începând cu ora 21:00, va avea loc un concert al trupei We Singing Colors. Intrarea este liberă.

De la ARO la Bulevard. Un traseu-cultural nocturn

Cu ocazia celei de-a zecea ediții a evenimentului urban Street Delivery, ARCEN organizează traseul-cultural nocturn „De la ARO la Bulevard”, propunând bucureștenilor în zilele festivalului un spațiu alternativ de promenadă între strada Arthur Verona și Grădina Cișmigiu.

Pariuri pierdute, BackYard Garden & Pub

Ce se întâmplă când trei prieteni pun un pariu? O comedie spumoasă, cu multe schimbări de situație, în care nu se știe până la final cine va fi câștigătorul. Accesul se realizeaza începând cu ora 18:00, iar piesa de teatru va începe la 20:00.

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments