Evenimente de neratat în perioada 10-12 iulie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 10-12 iulie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Terasa Colectiv Grand Opening

În weekend, Colectiv, cunoscut pentru selecția de muzică fină și good vibes, deschide sezonul petrecerilor de vară inaugurând o terasă proaspată în curtea fabricii Pionierul. Petreceți serile de vară pe ritmuri dansante, cu mâncare yum-yum și cocktail-uri amețitor de bune. Program: vineri – Ufe și Charlie Boy, sâmbătă – Daniel Draghici și Christian Ghergheley, duminică – Tzuc și Emap.

Seară de vârcolaci, AproZar Pub

Vineri, când se lasă seara, vârcolacii vor încerca să-și potoleasca foamea. Dacă vrei să te alături țăranilor furioși care vor urmări vârcolacii cu furci și topoare, trebuie să ajungi la AproZar Pub. Sau poate vei deveni un vârcolac în căutare de victime în timpul nopții… „Werewolves” poate găzdui un grup mare de jucători și antrenează abilitățile sociale într-un vârtej al încrederii și al minciunii.

Marile serate muzicale ale Bucureștiului, Teatrul Odeon

Până pe 12 iulie, la Teatrul Odeon va avea loc prima ediție a Festivalului Internațional „Marile serate muzicale ale Bucureștiului”. Evenimentul se adresează iubitorilor de muzică clasică și reunește nume sonore de de pe întreg mapamondul, din 7 țări.

Seară de film britanic pe acoperiș, Cafe Boheme

Vara nu-i vară fără o porție de râs pe măsură. După un weekend cu film spaniol, continuarea firească ar fi o salvă de umor inteligent, un pic acid și… foarte britanic! Evenimentul începe la ora 21:30.

Festival de teatru urban, Carol 53

Prima ediție a festivalului de teatru urban reunește piesele din repertoriul Teatrului InDArt și pe talentații actori de la Grupa Mică care vor improviza în fiecare săptămână. În cadrul festivalului vor fi expoziții de pictură și fotografie și multe alte surprize! Spectacolele de teatru încep la ora 21:00, curtea se deschide începând cu ora 19:00, iar după piesele de teatru, începând cu ora 22:30, seara se încheie cu un concert acustic.

Funky – atelier de creație, Alandala Cafe

Sâmbătă va avea loc primul Funky atelier – atelier de confecționat bijuterii din Fimo. Vino să frămânți, modelezi, coci fimo, apoi poartă propriile creații! Atelierul va începe la ora 15:00.

Rooftop Party, Auto Cobălcescu Splai

Cea de-a treia ediție a singurului rooftop din București are loc pe data de 11 iulie cu legendarii Booka Shade. Alături de Booka Shade, din echipa lui Richie Hawtin – Minus – pentru prima dată în București – HOBO, duo-ul care a explodat masiv în ultimul an – Hunter/Game, Atapy și Mahony.

Ceai, povești și cosițe împletite, Bohemia Tea House

Duminică, începând cu ora 14.00, vino să petreci o zi de poveste, ca între fete, cu discuții și răsfățuri dulci, completate de limonade fructate și ceaiuri racoritoare, în atmosfera prietenoasă a grădinii Bohemia Tea House. Mihaela Păun este zâna care se va juca cu părul. Rezultatul: cosițe împletite, zâmbete și domnițe fericite!

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments