Evenimente București. Unde ieșim în weekend-ul 9-11 decembrie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 9-11 decembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Live Festival, Arenele Romane

Live Festival înseamnă un cocktail urban de artiști consacrați, muzică de calitate, cât și o locație cu capacitate pe măsură. Din line-up fac parte Wilkinson, Dynamite MC, Jeru The Damaja, Paraziții, Macanache, Psihotrop, Snow, Dj Oldskull, Svk Boy și mulți alții. Concertele vor avea loc pe 9 și 10 decembrie, începând cu ora 19:00.

Fuerza Bruta , Romexpo

Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările. Fuerza Bruta va avea loc pe 9 și 10 decembrie, începând cu ora 18:30, respectiv 21:30.

KASTEL Gastropub Grand Opening

Vineri, 9 decembrie, Kastel își deschide oficial porțile, începând cu ora 22:00. Gastropub -ul, situat pe str. Covaci 4-6, are o capacitate de 200 persoane, sisteme de sonorizare, lumini și scenă pentru concerte live.

Târg de Crăciun 2016, Mall Promenada

Cadourile mult visate pentru Crăciun se găsesc la târgul de la nivelul -1 din Promenada. Deschis zilnic pana pe 24 decembrie, târgul găzduiește zeci de expozanți cu oferte de nerefuzat!

Mâncare și design, Piața Amzei

„Mâncare și design” are loc timp de două week-end-uri, între 9 – 11 și 16 – 18 decembrie. Te așteaptă un mix de obiecte de design, creații vestimentare, bijuterii sau jucării, realizate de designeri români.

70’s Vinyl Party, Have a Cigar

Sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 22:00, în subsolul Have a cigar, ne întoarcem în timp și lăsăm discurile să se învârtă.

Dichisar de Crăciun, Impact Hub

2 zile de distracție, food & shopping alternativ cu 60 dintre cei mai iubiți creatori de peste an! Pe muzică bună, la o cafea cu bezele și un waffle cu afine. Dichisar va avea loc pe 10 și 11 decmebrie, începând cu ora 10:00.

Târg handmade & design de iarnă, The Vintage Pub

Descoperă poveștile designerilor și artzanilor la cel mai frumos eveniment dedicat creației handmade și design. Vino în week-end-ul 10-11 decembrie la târg, să te lași cuprins de magia și imaginația creativă.

Ketchup, Music Club

Prins în capcană, şi la propriu şi la figurat, între o frumoasă amantă şi o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci şi picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă. Piesa de teatru va avea loc pe 11 decembrie, începând cu ora 17:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *