Evenimente București. Unde ieșim în week-end-ul 13-15 ianuarie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 13-15 ianuarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Débarquement immédiat! / Aterizare forţată!

Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist și urcat într-un avion spre Kabul, un loc unde nu a mai fost niciodată! Ceea ce începe ca o călătorie de rutină pentru Fernandez și partenerul său Guy ia o întorsătură nebunească atunci când avionul lor aterizează în Malta, trebuind să înnopteze alături de Akim, care nu se dă în lături de la nimic pentru a scăpa de extrădare.

Jackie

Filmul urmărește drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă pe care Jackie avea s-o descrie ca cea în care a pierdut „iubirea vieții sale”, dar a câștigat ”dragostea unei întregi națiuni”.

Live by Night / Legea nopţii

„Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor ’20, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul. Joe Coughlin, fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi.

Piese de teatru

Risc, Recul

Un spectacol de improvizație… hardcore. Zarul decide cine începe o scenă, cine trăiește sau moare sau cum se dezvoltă povestea. Piesa de teatru va avea loc sâmbătă, la miezul nopții. Accesul interzis persoanelor sub 18 ani!

Aventură în patru, The Hub

Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nicio similitudine, dar, privind cu atenţie personajele, realizăm că sunt asemenea nouă, nici mai bune, nici mai rele, dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Piesa de teatru are loc duminică, începând cu ora 17:00.

Concerte

Bosquito, Arenele Romane

BestMusic Live Concerts te invită la Arenele Romane (cort încălzit), vineri, 13 ianuarie, începând cu ora 20:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești: Bosquito. Invitați speciali: Zdob și Zdub, Kempes, DJ Hefe (Coma), Adrian Despot, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mircea Baniciu.

Habanegra – concert de muzică sud-americană, Clubul Țăranului Român

Bolero, merengue, cha-cha-cha, tango, toate într-un singur concert memorabil. Sâmbătă, 14 ianuarie la Clubul Țăranului, începând cu ora 21:00.

De vin roșu și inima albastră, Ceainăria ARTea

O seară plină de ritm şi voie bună, cu Ioana Ernea (voce), Radu Sinaci (violoncel), Pavel Zurka (contrabas) şi Raubel Torres Gonzalez (percuție). Programul conţine piese celebre reinterpretate pe ritmuri de blues, swing, reggae, jazz manouche. Concertul are loc duminică, începând cu ora 19:30.

Conferințe

Agenda Bio, Casa Universitarilor

A treia ediție Agenda Bio va avea loc ȋn weekendul 14-15 ianuarie 2017 ȋn frumoasa clădire Casa Universitarilor Bucureşti. Ediția abordează subiectul DETOX, binevenit după perioada sărbătorilor de iarnă. Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.

Concursuri

Concurs Coloniștii din Catan, Journey Pub

Sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 13:30, vino la Concursul Coloniștii din Catan. Taxa de participare este de 25 lei/pers și sunt 20 locuri disponibile. Te poti înscrie aici: http://bit.ly/1cQUDGa sau la 0736465213 până vineri, 13 ianuarie, ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *