Evenimente București. Unde ieșim în weekend-ul 2-4 decembrie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 2-4 decembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Food Truck Festival Xmas Edition, Mall Promenada

În perioada 28 noiembrie – 18 decembrie, parcarea Promenada Mall București va găzdui cea de-a doua oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni toamna aceasta. Doisprezece food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și delicioase propuneri de street food vor staționa timp de 21 de zile, între 11:00-19:00, în parcarea Promenada Mall.

Festigal, Sala Polivalenta

Festigal este un spectacol în premieră în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din țară, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați, alături de efecte speciale și proiecții video impresionante. Spectacolul va avea loc între 1 și 4 decembrie.

Redeschidere Goblin Club

Clubul Goblin din Centrul Vechi revine! Petrecerea de redeschidere va avea loc în acest weekend, începând cu ora 22:00.

Valar Improvis, Recul

Un spectacol de improvizație în stil Game of Thrones, cum nu mai găsești nicăieri, va avea loc pe 3 decembrie, începând cu ora 20:00. Peisaje măreţe şi dorinţe puternice creează fundalul acestei reimaginări complet improvizate a lumii Game of Thrones. Sugestia ta devine aventura noastră în timp ce eroii riscă totul pentru familie, dragoste şi putere.

Fă o codiță fericita de sărbatori, Miau

Scopul principal al evenimentului este strangerea de donații pentru animalele de la Dog Rescue Shelter și Miau. Vei găsi aici un mic târg de produse handmade, ateliere creative și activități frumoase. Vino pe 3 și 4 decembrie, între orele 12:00 și 20:00, la Miau Cafe!

BZN & Boney M, Sala Palatului

Celebra trupa olandeză BZN și grupul german BONEY M. „se vor întrece” în primul eveniment desfășurat sub marca Bătălia hiturilor, un spectacol de peste 120 de minute. Concertul va avea loc duminică, începând cu ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *