Evenimente București. Unde ieșim în week-end-ul 3-5 februarie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 3-5 februarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Concert Tarja Turunen, Sala Palatului

Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, revine în România în 2017.

După 2 ani în care a luat o pauză de la show-urile rock, axându-se mai mult pe cele de muzică clasică, dar și pe lucrul în studio, soprana va readuce pe scenele din România cele mai iubite piese din perioada în care a activat ca solistă Nightwish, precum și piesele clasice din cariera solo care se bucură de o mare popularitate. Concertul are loc pe 3 februarie, începând cu ora 20:00.

Ecstatic Dance Bucharest, Good Mood Dance Studio

Călătorie prin mișcare liberă, sound-uri eclectice în DJ Mix și muzică live. Mișcă-te în felul tău! Găsește-te pe tine dansând și conectează-te cu ceilalți dincolo de cuvinte. Evenimentul are loc pe 3 februarie, începând cu ora 18:00.

Karaoke Saturday, Tunes Pub

Fă ceva epic, fă ceva ce merită povestit, urcă pe scenă, cântă piesa ta, cântă piesa voastră! Simte aplauzele si bucură-te de scenă. Vino la Tunes sâmbătă, începând cu ora 21:00.

Improvizație Game of Thrones, Recul

Un spectacol de improvizație în stil Game of Thrones, cum nu mai găsești nicăieri. Evenimentul are loc pe 4 februarie, începând cu ora 20:00.

Lansare Deliric x Silent Strike, Arenele Romane

Pe 4 februarie 2017, la Arenele Romane, Deliric și Silent Strike vor susține concertul de lansare a albumului. Pentru ascultătorii din București, aceasta va fi prima ocazie de a-i vedea împreună live. Evenimentul începe la ora 22:00.

Tribut Bob Marley, For Friends

Astfel, Reggae Fry-day și Republika Verde își unesc forțele într-un eveniment tip tribut. Muzica va fi asigurată de către El Negro (live dj set), Phlo Da Shaolin, King Julien și Dippawizz. Evenimentul are loc pe 4 februarie, de la ora 22:00 până a doua zi la 8:00.

Vindecarea relației cu sine – vindecarea relațiilor cu ceilalți

Vino sâmbătă, 4 februarie, începând cu ora 10:00, la un atelier de grup cu accent pe partea practică și care propune ca temă o relaționare mai sănătoasă atât cu cei din jurul tău, cât și cu propria persoană.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *