Evenimente București. Unde ieșim în week-end-ul 27-29 ianuarie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 27-29 ianuarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Metalhead Alternative Rock Awards, Arenele Romane

Ca în fiecare an, Metalhead premiază cele mai bune realizări muzicale ale anului care tocmai a trecut, în cadrul galei Metalhead Alternative Rock Awards! Pe 27 ianuarie 2017, la Arenele Romane, în cort încălzit, trupele invitate să susțina recitaluri sunt chiar câștigătoarele: Alternsfera, Coma și Am fost la munte și mi-a plăcut.

Stand-up comedy, Bella Pizza

Bella Pizza te invită vineri, 27 ianuarie, începând cu ora 20:30, la o porție zdravănă de râs. Vino să vezi cel mai tare show de stand-up comedy susținut de Alex Șerban și Cristian Dumitru.

90’s Party, Fabrica

Vineri seară, 27 ianuarie, începând cu ora 22:00, în club Fabrica: Fu(n)king Party ‘90: Coco Jambo preşedinte şi MC Hammer premier! Nirvana si Metallica aplauda de pe margine!

Deșteptarea Primăverii, Teatrul Mic

Teatrul Mic deschide seria celor șase premiere din stagiunea 2016-2017 cu spectacolul „Deșteptarea Primăverii” de Frank Wedekind, în regia și scenografia lui Vlad Cristache. Primele reprezentații vor avea loc în zilele de 28 și 29 ianurie la orele 19.00.

Schimb de cărți, Bohemia Tea House

Boookblog.ro te invită la prima ediție din 2017 a întâlnirilor Schimb de Cărți București. Vino pe 29 ianuarie, între orele 15:00 și17:00, la ceainăria Bohemia Tea House!

Workshop: DriveUP – Cum lansezi și dezvolți propria afacere

Îți dorești o afacere, dar nu știi cum să alegi nișa? Două zile de workshop în care vei afla exact CE trebuie să faci pentru a te lansa sau a-ți dezvolta propria afacere! Evenimentul va avea loc pe 28 și 29 ianuarie, între orele 10:00 și 15:00.

Semimaraton Gerar 2017, Universitatea Politehnică

Gerar 2017 devine o alergare de seară, cu startul sâmbătă la ora 16:00. Sloganul ediției 2017 este: „We run as One. We Run The NIGHT!”

Robot Rock, Macaz

Synthwave/ synthpop/ 80’s groove & nostalgia – asta vei găsi vineri, începând cu ora 22:00, la Macaz.

Depeche Mode Night, Club Maya

Vineri, începând cu ora 22:00, Club Maya te așteaptă la Depeche Mode Night! Toți fanii Depeche Mode (și nu numai) sunt invitați pentru a crea atmosfera unui concert Depeche Mode. Nu vor lipsi nici curentele new wave, synthpop, electro sound.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *