Evenimente București. Unde ieșim în week-end-ul 20-22 ianuarie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 20-22 ianuarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Concerte

Old Time Blues & Jazz, Ceainăria ARTea

Vino vineri, începând cu ora 20:00, la o seară de blues’n’ jazz din anii ’20 în compania trupei Soul Serenade. Prețul biletului este de 25 lei.

Les Elephants Bizarres, Hard Rock Cafe

Les Elephants Bizarres, una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul autohton, cânta în premieră la Hard Rock Cafe pe 20 ianuarie, de la ora 22.30. Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: 30 de lei, cu loc la masă, în sală; 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei; bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Piese de teatru

Valsul hazardului, Teatrul Coquette

Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Piesa de teatru are loc pe 21 ianuarie, începând cu ora 19:30.

Bârfe! Secrete împărtășite…, Recul

Un spectacol plin de intrigi și complicitate, presărat cu secrete și sugestii de la public, într-o atmosferă casnică, dar inconfortabilă pentru protagoniști. Piesa de teatru are loc pe 21 ianuarie, începând cu ora 20:30.

O comedie de coșmar, The Hub

Spectacolul are o progresie fantastică, pornind de la o situație absolut banală care, treptat, escaladează, luând proporții aproape suprarealiste. Piesa de teatru are loc duminică, începând cu ora 17:00.

Petreceri

Friday SunDay party, True Social Club

SunDay stiu cum să aducă soarele din muzică și să ne încălzească nopțile lungi de iarnă! Vino vineri, începând cu ora 22:00, să te relaxezi după o săptămână de muncă, să dansezi și să te distrezi cu prietenii!

alte evenimente

Neutral is the New White, Florăria Iris

Vino pe 20 ianuarie, începând cu ora 19:00, la primul eveniment marca Club Interact Cișmigiu din anul 2017 ce constă într-o prezentare de modă androgină cu scop caritabil. Beneficiarul donațiilor este Societatea de Analize Feministe Ana. Poți dona la eveniment o sumă începând de la 40 LEI pentru Societatea AnA.

Love Yard Sale, Lente

Vino pe 21 și 22 ianuarie, între orele 10:30 și 17:30, la târgul Love Yard Sale, unde poți cumpăra tot felul de haine și accesorii pentru noul sezon.

Concurs de Cards against Humanity, Journey Pub

Vino sâmbătă, începând cu ora 13:30, la un nou concurs de Cards against Humanity. Taxa de participare este de 25 lei.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *