Unde ieșim în week-end-ul 10-12 februarie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 10-12 februarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Zdob și Zdub, Berăria H

Vineri, 10 februarie, Zdob şi Zdub vin la Berăria H pentru un concert-eveniment! Intrarea se face începând cu ora 20:30, iar concertul începe la ora 23:15. BIletele costă 85 lei (în fața scenei, cu loc la masă).

NE-ON Party, Princess

NE-ON Party îţi propune o nouă provocare! Vino să petreci alături de cea mai nebună gaşcă de studenţi de ziua îndrăgosţilor. Tematica este una inedită şi implică primirea unei brăţări la alegere: VERDE (single), ROŞU (in a relationship) & GALBEN (it’s complicated). Intrarea costă 40 lei, iar evenimentul are loc vineri, începând cu ora 23:30.

Venin – Frumuseți de neatins, Muzeul Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” te invită să explorezi o nouă expoziție temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabilă din colecțiile muzeului, în perioada 1 februarie – 18 iunie 2017.

Târgul Îndrăgostiților, București Mall și Plaza România

Dacă luna iubirii te-a prins nepregătită, la Târgul Îndrăgostiților vei găsi darul ideal pentru persoana iubită. Târgul are loc între 9 și 14 februarie în București Mall, respectiv 10-14 februarie în Plaza România.

Art Fashion Fair, Maison 13

Hai și tu la Art Fashion Fair pe 11-12 februarie să alegi cadouri cu suflet (și design) românesc și să câștigi un voucher de cumpărături la Mihaela Glăvan în valoare de 600lei. Intrarea este liberă.

Targ Valentine’s Day, The Vintage Pub

Chiar dacă este o sărbătoare adoptată, e un prilej bun de a spune celui drag „Te iubesc”, prin gesturi și fapte. Aici găsești produse personalizate, special pentru persoană iubită. Târgul are loc pe 11 și 12 februarie, între orele 12:30 – 19:30.

Scuzați, pardon, m-am răzgândit, Club The Hub

Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Spectacolul are loc duminică, începând cu ora 20:00.

Trippy Monsters – lansare în spaţiu, Epic Bar

Pe 11 februarie poţi merge la Epic Bar să îți găsești monştri. Ei sunt cuprinşi într-o carte de colorat, serie limitată la 200 de bucăţi, format a5, 32 de pagini, în valoare de 30 de lei. Pe lângă cartea de colorat, găsești și tablouri cu iepuri nebuni, ceasuri cu marţafoi turbaţi şi tricouri cu unul dintre desenele din carte. În plus, primești cadou stickere şi acadele.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *