Urban agenda. Evenimente București 9-15 iulie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 9-15 iulie în București.

We love retro, Arenele Romane

După mai multe ediții de succes la Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment de muzică retro din România, WE LOVE RETRO, vine și la București pe data de 13 iulie, la Arenele Romane. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 1990, vor urca pe scena Arenelor Romane: 2Unlimited, Snap, Dr.Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si N&D.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă

Inițiat în anul 2007 Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București B-FIT in the Street! este singurul festival de teatru de stradă din București. În 2018, FITSB sărbătorește a zecea ediție cu patru weekenduri de spectacole în perioada 13 iulie – 5 august.

Namaste India, Teatrul Elisabeta

Festivalul aduce în 6 orașe din România – Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Constanța, București și Pitești – un spectacol de muzică clasică și dans clasic prezentat de opt artiști excepționali. În capitală, spectacolul are loc pe 9 iulie, începând cu ora 19:00.

Hidden Bucharest Bike Tour

Acest tur pe bicicletă este catalogat ca fiind unul ușor, însumând 35 de km pe drumuri urbane fără obstacole sau pericole. Se vor vizita mai multe obiective, unele strategice, locuri părăsite, uitate de vreme, ce au fost cândva parte integrantă a orașului București. Turul are loc pe 14 iulie, începând cu ora 12:00, și începe în fața hotelului Intercontinental.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *