Urban agenda. Evenimente București 9-15 aprilie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 9-15 aprilie în București.

Zile de Film Argentinian, Instituto Cervantes de Bucarest

Festivalul Zile de Film Argentinian are loc între 11 și 14 aprilie, iar intrarea este liberă. Găsești aici detalii despre proiecțiile de filme care vor avea loc în această perioadă.

Pluto, unteatru

Ianuarie. Wisconsin. Frank și Ema își duc traiul monoton în micuța lor ferma pierdută într-un ocean de gheață și zăpadă. Liniștea le este tulburată în momentul în care un vechi prieten de-al lui Frank vine să stea pentru câteva zile în casa lor. Un ciudat comis voiajor îi urmează la scurt timp iar viața lor nu va mai fi niciodată la fel. Piesa de teatru are loc pe 12 și 14 aprilie, începând cu ora 19:00.

Food Truck Festival, Piața George Enescu & Piața Universității

Între 12 și 15 aprilie, centrul Bucureștiului vibrează într-o explozie inedită de gusturi și lumini. Savoare, delicii culinare și food truck-uri colorate te așteaptă timp de 4 zile să le redescoperi într-o lumină aparte. Evenimentul are loc între roele 18:00 și 23:00.

The Empty Shop, Mall Promenada

Dă o viață nouă hainelor pe care le-ai abandonat în dulap, donându-le celor care au nevoie de ele! Donează-le în Mall Promenada (zona Info Point) până pe 18 aprilie, iar ele vor fi donate de către Let’s Do It, Romania!.

Street Food City, Berăria H

Preparate românești, europene, orientale, asiatice și americane îți stau la dispoziție în cadrul Street Food City, care are loc între 13 și 15 aprilie, începând cu ora 11:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *