Urban agenda 8-14 ianuarie. Evenimente București

By  | 

Concediul s-a terminat și am intrat în 2018, care promite să ne încânte cu o mulțime de evenimente interesante.

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 8-14 ianuarie în București.

Share & Wear Yard Sale, For Friends Bar

Când?
13 și 14 ianuarie, între orele 10:30 și 18:00

Share & Wear Yard Sale este un eveniment dedicat garderobelor mult iubite cărora vrem să le dăm șansa de a fi purtate de altcineva cu mare drag. Te poți înscrie ca expozant sau poți veni doar pentru a-ți îmbogăți garderoba. Găsești aici mai multe detalii.

Atelier de pictat tricouri, Art & Hobby Studio

Când?
10 ianuarie, între orele 15:00 și 20:30

Petrece o după-amiază placută, într-o atmosferă prietenoasă și vei pleca acasă cu un obiect vestimentar personalizat! Găsești aici mai multe detalii.

Curs de actorie pentru adulți, Dream & Act

Când?
11 ianuarie, între orele 19:00 și 22:00

Cursul se adresează celor care vor să se dezvolte printr-o metodă amuzantă și complexă într-un timp scurt, este pentru cei care doresc să aibă mai mult curaj și vizibil mai multă încredere in ei, pentru toți cei care sunt preocupați de evoluția lor personală. Găsești aici mai multe detalii.

Cum să fii o lady, Ceainăria Bohemia

Când?
10 ianuarie, între orele 18:00 și 21:00

A fi o lady nu înseamnă doar să te îmbraci elegant, să porți rochii și poșete, ci înseamnă să te simți bine în pielea ta, să cunoști totul despre mimică, gesturi, bune maniere, atitudine și încredere în sine. Dacă vrei să fii și tu o lady, vino la acest workshop! Găsești aici mai multe detalii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *