Urban agenda. Evenimente București 7-13 mai 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 7-13 mai în București.

Festivalul Filmului European

Între 7 și 13 mai, în București, are loc cea de-a 22-a ediție a Festivalului Filmului European. Timp de o săptămână întreagă, 22.FFE le aduce iubitorilor de film bucureșteni, 64 de filme de ficțiune (drame, comedii, biografii, de război), documentare și scurtmetraje la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Național al Țăranului Român, Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest), Balassi Intézet – Bukaresti Magyar Intézet/Institutul Maghiar din București, Instituto Cervantes, Muzeul Naţional al Literaturii Române (proiecții în aer liber) și Spaţiul Public European. Găsești aici mai multe detalii.

Convenția Internațională de Fitness, Fitness Scandinavia

În cadrul evenimentului, vor susține clase unii dintre cei mai cunoscuți presenteri din lume și vei avea ocazia să încerci cele mai noi concepte care au făcut înconjurul lumii. Evenimentul are loc pe 12 și 13 mai, între orele 9:00 și 19:00.

Swap/free shop, Miau

În cadrul unui swap shop se aduc lucruri pe care nu le mai folosim și se schimbă cu altele. Se pot aduce orice haine, încălțăminte, accesorii sau alte obiecte, neapărat curate și în stare bună. Evenimentul are loc pe 9, 10 și 11 mai, între orele 16:00 și 22:00.

Imobiliarium, Băneasa Shopping City

Târgul Imobiliarium revine în această primăvară între 11 și 13 mai, la Baneasa Shopping City. Înscrie-te online și participă la expoziția tehnologizată unde poți să vezi cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală peste 10.000 de oferte de case și apartamente. Găsești aici mai multe detalii.

Made in RO #allNatural, Impact Hub

Pe 12 & 13 mai, celebrăm materialele și resursele naturale și transpunerea lor în designul contemporan, precum și lansările de primăvară ale designerilor români. Design de produs, home & deco, mobilier, ceramică, fashion, bijuterie, ilustrație, botanical design etc.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *