Urban agenda 6-12 noiembrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 6-12 noiembrie în București.

Festivalul SoNoRo

Festivalul SoNoRo va avea loc anul acesta în perioada 27 octombrie – 13 noiembrie și recomandă pentru cea de-a XII-a ediție un joc de-a HIDE&SEEK, în care muzica de cameră va fi acompaniată de poezie, video art, fashion design și un quest labirintic în care festivalul își propune să-și poarte publicul. Orașele în care se vor desfășura concertele Festivalului SoNoRo sunt București, Timișoara, Cluj și Brașov. Concertele din București vor avea loc între 27 octombrie – 5 noiembrie.

Donează alimente pentru bătrâni, Seneca AntiCafe

Campanie colectare alimente: aduci (din cămară sau de la magazin) orez, ulei, făină, (alimente neperisabile), produse de îngrijire, șosete groase (tricotate de tine sau cumpărate) la Seneca Anticafe, până pe 10 noiembrie, când voluntarii de la „Niciodată singur – prietenii vârstnicilor” vin să le adune.

Visul unei nopți de vară, Teatrul Excelsior

„Spectacolul meu este un elogiu adus visării, evadării din lumea cenușie și plictisitoare în care trăim, un elogiu adus bucuriei de a fi liber și a iubi, un elogiu adus teatrului făcut fără pretenții de utilitarism – teatrul care celebrează viața”, spune Vlad Cristache, regizor și scenograf. Piesa de teatru are loc pe 6 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Dark Star – HR Giger’s World, Centrul Ceh

Centrul Ceh a început o nouă serie de Documentary Mondays. Programul include filme despre artişti, fie ei pictori, fotografi sau cineaşti, filme despre filme, despre situaţii şi realităţi la intersecţia dintre artă şi afacere, documentare menite să inspire, să prezinte personalităţi în lumini inedite, dar şi să aducă în discuţie problematici din lumea artei. Pe 6 noiembrie, începând cu ora 20:00, va avea loc proiecția Dark Star – HR Giger’s World.

Seară de Board Games, Hashtag Pub

Pe parcursul serii vei avea alături un specialist în board games, care va asista și va explica jocurile pe care dorești să le încerci. Evenimentul are loc pe 6 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Atelier de stil vestimentar feminin, Fundația Calea Victoriei

La cursul de stil vestimentar se discută despre cum putem să ne îmbunătăţim imaginea pas cu pas şi se învață cum să ne îmbogăţim garderoba cu haine care să ni se potrivească şi care ne reprezintă. Evenimentul are loc pe 10 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *