Urban agenda 5-11 martie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 5-11 martie în București.

Atelier de bucate uitate, CulinaryOn

Vineri, pe 9 martie, de la ora 19:00, la CulinaryOn ai ocazia să te distrezi, să „furi” meseria gătitului ca odinioară de la cele mai talentate bunici și să devii expertul familiei în preparat mucenici tradiționali.

Curs de tango argentinian, Școala În pași de dans

Școala În Pași de Dans te invită, începând cu 6 martie, la un nou curs de tango argetinian – nivel începător. Cursul se adresează tuturor celor ce sunt la început de drum în ale tangoului și vor să învețe să danseze liber, cu încredere și plăcere!

Spring Yoga Festival, Palatul Universul

Dacă ești începător în yoga, vei avea posibilitatea să încerci stiluri diferite, pentru a vedea ce ți se potrivește cel mai bine. Dacă nu esti tocmai începător, e cea mai bună ocazie să îți îmbunătătești și îmbogătești practica și cunoștintele. Evenimentul are loc pe 10 și 11 martie, între orele 9:30 și 18:30.

Springbreaker, TOT

Tot un Târg revine cu ediția de primăvară, Spring Breaker, pe 10 și 11 martie, începând cu ora 9:00.

Juice DETOX, Asociația SAMAS

Vino să înveți să-ți prepari rapid, hrănitor și sățios, sucurile de legume și fructe cu proteine și tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți pregăti corpul să asimileze în primăvară cât mai mulți nutrienți din tot ceea ce pământul este pregătit să ofere. Evenimentul are loc pe 9 martie, între orele 17:30 și 20:30.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *