Urban agenda. Evenimente București 4-10 iunie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 4-10 iunie în București.

YOGA în Parcul Operei

Vino așa cum ești, începătoare sau avansată, relaxatăsau stresată, zen sau iritată. Nu îți trebuie decat un prosop mare sau o saltea de yoga (asta dacă nu vrei să stai direct pe iarbă), niște haine lejere și 2l de apă. Evenimentul are loc pe 5 iunie, începând cu ora 19:00.

Bucharest Pride, Calea Victoriei

În urmă cu 40 de ani, la San Francisco, steagul curcubeu creat de artistul Gilbert Baker devenea simbolul mișcării PRIDE. Sub același steag mii de oameni din San Francisco mărșăluiau pe străzile orașului pentru respectarea drepturilor persoanelor lesbiene, gay, bisexuale și transgender. În 2018, la București, sub același steag curcubeu, Marșul Bucharest Pride se mută pe Calea Victoriei.

Sâmbătă, 9 iunie, ora 17:30, vino cu familia și prietenii în Piața Victoriei, la Marșul Bucharest Pride. Găsești mai multe detalii despre eveniment aici.

Super 2018, Cinemateca Eforie

Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, a ajuns la a 6-a ediție. Fie că ești adolescentă sau adult, vino să vezi filme făcute de liceeni la Cinemateca Eforie! Festivalul are loc înte 8 și 10 iunie.

World Press Photo 2018, Muzeul Național de Artă

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, la București și în acest an. Evenimentul de la București face parte din expoziția anuală internațională World Press Photo, itinerată în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediție. Expoziția are loc de miercuri până duminică, până pe 29 iunie.

Bookletta Anniversary, Grădina Floreasca

Marți, 5 iunie, ora 19:00, Bookletta te invită la Gradina Floreasca pentru a sărbători împreună 6 ani de „Geanta pentru femeia care citește”, 6 ani de promovare a lecturii într-un mod inovator, 6 ani de Bookurie.

Atelier introductiv de croitorie și upcycling, Nod markerspace

Vrei să-ți creezi hainele și accesorille proprii, dar nu știi să folosești o mașină de cusut? La Nod, vei învăța elemente de bază în croitorie, ca să-ți faci curaj să-ți realizezi creațiile personale. În plus, ne propunem să găsim și soluții potrivite pentru a reduce consumul de materiale textile care ajung la groapa de gunoi. Evenimentul ar eloc pe 5 iunie, începând cu ora 18:30.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *