Urban agenda 30 octombrie – 5 noiembrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie în București.

Proiecție Night of the Living Dead, Epic Bar

Uberkino și Epic bar încheie seria Horror Classics cu Night of the Living Dead (1968). Întreaga națiune americană este cuprinsă de panică când morții revin brusc la viață și caută oamenii vii pentru a se hrăni cu ei. Filmul urmărește un grup de persoane care s-a baricadat într-o veche fermă în încercarea de a rămâne în siguranță. Intrarea este gratuită! Evenimentul are loc în seara de Halloween, începând cu ora 20:00.

Second Chance Yard Sale, Bistro&Bakery Ritual

Dă lucrurilor tale o a doua șansă! Reutilizează și revinde îmbrăcăminte, poșete, încălțăminte , bijuterii, accesorii și câte-și-mai-câte. Dacă nu ai nimic de vândut, poate vei găsi produse cu care să îți împrospătezi garderoba. Evenimentul are loc pe 4 noiembrie, între orele 11:00 și 18:00.

Street Food, Kaufland Barbu Văcărescu

Peste 20 de truck-uri colorate, echipate și ocupate de chefi pasionați vor găti rețete adunate din toate colțurile lumii între 3 și 5 noiembrie, începând cu ora 12:00.

Târg Handmade Design & Fun, The Vintage Pub

Noiembrie vine în The Vintage Pub cu cea de-a XI-a ediție For The Love of Fashion, târg de handmade și design! Evenimentul are loc pe 4 și 5 noiembrie, între orele 12:30 și 19:30.

UrbanEye Film Festival, Cinema Elvira Popescu

Dacă ești pasionat de viața urbană și mediul care te înconjoară, poți vedea în premieră filme despre orașe și comunități din țări ca Liban, Cuba, Rusia, India, Danemarca, S.U.A. Ca în fiecare an, proiecțiile vor fi urmate de sesiuni de Q&A cu invitați speciali din România sau din străinătate. Festivalul are loc între 1 și 5 noiembrie. Vezi AICI mai multe detalii!

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *