Urban agenda. Evenimente București 28 mai – 3 iunie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 28 mai – 3 iunie în București.

Postindustrial : Zâne, Rezidența BRD Scena9

Miercuri, 23 mai, între orele 19:00 – 22:00, are loc vernisajul expoziției „Postindustrial : Zâne”, primul proiect din programul curatorial produs de Rezidența BRD Scena9. Ioana Cîrlig și Marin Raica sunt doi artiști români care se ocupă cu fotografia documentară. Pentru a lucra la proiectul Post-Industrial Stories/ Povestiri Post-Industriale, în anul 2012 s-au mutat în Brad, apoi în Valea Jiului, unde trăiesc și în prezent o parte din timp. Asemănarea dintre cele două proiecte ține de zona geografică în care se desfășoară. Sau mai degrabă de faptul că Ioana Cîrlig și Marin Raica fotografiază undeva departe de capitală, în zone mono-industriale care se întorc încet la rural, sau direct în zone rurale.

Femei pe Mătăsari #8, Strada Mătăsari

O nouă ediție Femei pe Mătăsari are loc între 1 și 3 iunie, între orele 19:00 și 23:00. 3 zile în care o să celebrăm femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă!

Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a, Romexpo

Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 30 mai – 3 iunie, în noul pavilion B2 de la Romexpo. Invitatul de Onoare al acestei ediții este Statele Unite ale Americii.

O clipă de eternitate, Teatrul de Comedie

Bucureștiul anilor ’30, reinterpretat într-o manieră Steampunk, este teren de joacă pentru un tată și fiul său, hotărâți să găsească averea cea mai neprețuită: Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Dar într-un univers în care nimic nu e ce pare a fi și forțele malefice pândesc la tot pasul, s-ar putea să se mulțumească doar cu… O clipă de eternitate. Inspirat din basmul clasic al lui Petre Ispirescu, piesa mută acțiunea într-un cadru fantasy-citadin, căutând noi răspunsuri pentru o dorință primordială. Piesa are loc pe 29 mai, începând cu ora 19:30.

Festivalul Dulce, Berăria H

De pe 31 mai și până pe 3 iunie, terasa Berăriei H găzduiește Festivalul Dulce, un dans al gusturilor deosebite. Zeci de prăjituri delicioase, deserturi fine și înghețate unice îți vor încânta papilele gustative și îți vor face ziua de zece ori mai #dulce.

Troc Travel, Roaba de Cultură

Troc Travel te invită la o întâlnire unde să poți schimba sau vinde lucrurile aduse din călătorii de care nu mai ai nevoie. Adu magneții, hărțile, ghidurile, kitch-urile, cărțile de călătorie, busola etc și fă fericit un alt călător. Evenimentul are loc pe 2 iunie, între orele 11:00 și 14:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *