Urban agenda. Evenimente București 25 iunie – 1 iulie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 25 iunie – 1 iulie în București.

Festivalul Teatru sub lună #4, Quantic

Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-4-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn. Festivalul de teatru urban în aer liber Teatru Sub Lună are loc între 29 iunie – 15 iulie, de vineri până duminică, în grădina Quantic din parcul Grozăvești, situată la 3 minute de metrou.

Style Your Dance Workshop, Bucharest Swing Dance Society

Vrei să îți îmbunătățești dansul și să le dai pașilor tăi mai multă personalitate? Timp de două-trei ore înveți sau aprofundezi mișcări de „styling” sau elemente de tehnică dintr-un dans de Swing și Lindy Hop ce te vor ajuta pe viitor să devii un dansator apreciat, muzical și tehnic, și să dansezi cu oricine îți dorești, într-un mod elegant și ușor. Workshop-ul are loc pe 28 iulie, începând cu ora 18:00.

Joy quiz, Lente

Îți plac provocările, să îți testezi cultura generală, atenția și logica? În fiecare joi ești așteptată la Lente, unde participanții se vor împărți în echipe de 2 până la 8 persoane. Evenimentul începe la ora 20:15.

Curs de modelaj în lut, Art & hobby studio

Cursul se adresează tinerilor și adulților care vor să dea formă și expresivitate unui material inert, dar foarte ascultator – lutul. Partea practică se va îmbina cu noțiuni teoretice despre formă, volum, proporții, compoziție, textură, stilizare, relația dintre lumină și umbră, dintre plin și gol. Cursul are loc pe 30 iunie, între orele 15:00 și 18:00.

Zugrăveli retro-deco, TonCorner

Vrei să reineventezi spațiul de zi și să redai expresia avangardei? Atunci învață cum să zugrăvești decorativ peretii, intr-o tehnică nouă: bayadere. Participă la noul nostru atelier și află cum poți sparge monotonia cu o zugraveală retro-deco care poate oferi camerelor tale grandoare, accente pop sau avangardiste. Cursul se desfășoară între orele 18:30 și 21:00, pe 28 iunie.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *