Urban agenda. Evenimente București 22-28 octombrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 22-28 octombrie în București.

Alternative Bazaar – Halloween edition 2.0, Club 16

Alternative Bazaar revine cu o nouă ediție, la timp pentru Halloween, de data aceasta într-o nouă locație! Pe 27 octombrie, între orele 12:00 și 19:00, în Club 16 vei găsi haine, accesorii și încălțăminte, dar și decorațiuni sau alte obiecte ce se potrivesc stilurilor goth, metal, punk, cybergoth, steampunk, fetish etc.

Meseriași și negustori în Bucureștiul de-altădată, Piața Țărănească

Din 26 până în 28 octombrie, între orele 10:00 și 18:00 are loc o nouă ediție a târgului Mesteriași și negustori în Bucureștiul de-altădată. Negustorii vor aduce obiecte vechi, tablouri, ceasuri, bijuterii, mobilier și port țărănesc, vederi și carte veche, obiecte de mobilier. Nu vor lipsi meșterii și artizanii, dar și producătorii și mâncarea bună.

Muzeul Memoriei: expo, TOT

Ce anume din trecutul tău te face cine ești astăzi? Ca să-ți răspunzi, începe prin a explora Muzeul Memoriei: expo, între 18 și 25 octombrie, la Galeria TOT. Muzeul Memoriei este un loc al amintirilor în care trecutul se unește cu prezentul pentru a căuta în istoria fiecăruia perspective noi, uitate sau ignorate.

Festivalul de Harpă, Universitatea Națională de Muzică

Festivalul de Harpă București reunește harpiști și invitați din România, Franța, Ungaria, Grecia, Germania, Republica Moldova și Italia, propunându-și promovarea harpei, în rândul publicului de toate vârstele. Evenimentul are loc pe 26 octombrie, între orele 9:30 și 21:30.

Versant te urcă în balon, Parcul Izvor

VERSANT invită cititorii să-și schimbe perspectiva; atât asupra literaturii științifice și a modului în care ea se scrie, cât și asupra realităților din jurul lor. Joi, 25 octombrie 2018, se lansează oficial Versant – brandul de carte care promite non-fiction revelator și incitant. Cu această ocazie, editura Vellant urcă 50 de cititori în balonul cu aer cald și le oferă o altă imagine asupra capitalei. Găsești AICI toate detaliile legate de înscriere.

Misterele Dansului Feminin, Ahimsa Yoga Studio

Shakti Dance folosește mișcări fluide, fuziuni din Tribal Dance și Belly Dance, tehnici de respirație, precum și tehnici speciale secrete din dansul sacral, pentru a debloca energia stagnantă, a elibera stresul și emoțiile negative din corp. Evenimentul are loc pe 23 octombrie, între orele 19:00 și 21:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *