Urban agenda. Evenimente București 21-27 mai 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 21-27 mai în București.

Festival Old Blacks Rock & More, Arenele Romane

Festivalul Old Blacks Rock & More este un adevărat maraton muzical de peste 7 ore de muzică live, care va avea loc la Arenele Romane, pe 25 mai 2018.

Concert: Alex Ștefănescu, unteatru

Spectacolul reprezintă 9 piese de teatru faimoase, repovestite, cântate și parodiate pe muzică de actorul Alex Stefanescu, în duet cu chitara lui. Evenimentul ar eloc pe 26 mai, începând cu ora 21:00.

Show Off Romanian Design Week, Palatul Universul

Show Off RDW va avea loc la Palatul Universul, în Cartierul Creativ, în perioada 19 – 27 mai. Formatul special Show Off RDW este la cea de-a doua ediție și cuprinde o serie de mai multe evenimente. Găsești aici mai multe detalii.

ElectroSounds II, Trollo Bar

Music Bass vine cu a doua ediție ElectroSounds, o seară de muzic dubstep, DnB, electro house și EBM ce promite să aducă un vibe diferit. Party-ul are loc pe 25 mai, începând cu ora 21:00.

Noaptea Statuilor Vivante, Casa Filipescu Cesianu

Festivalul internațional de statui vivante debutează, marți 22 mai, ora 20:00, la fel ca în ultimii ani, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei, numărul 151. Începând cu ora 20:30 vor aparea pe aleile Grădinii 20 de statui vivante din Olanda, Portugalia, Spania și Ucraina.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *