Urban agenda 20-26 noiembrie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 20-26 noiembrie în București.

Proiecție David Lynch: The Art Life, Centrul Ceh

evenimente bucuresti

David Lynch: The Art Life combină arta, muzica și primele filme ale lui Lynch, luminând colțurile întunecate ale lumii sale unice, oferind publicului o mai bună înțelegere a omului și a artistului. Proiecția de film este gratuită și are loc pe 20 noiembrie, începând cu ora 20:00.

Târgul de Carte Gaudeamus, Romexpo

Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură revine în perioada 22-26 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo.

Raw Life & Style, Romexpo

Un târg internațional, dedicat tuturor categoriilor de vârstă, despre alimentație raw vegan și terapii naturiste. Perioada de desfășurare a târgului este 25-26 noiembrie 2017, la pavilionul C2 al Romexpo.

Fuga pe Uliță, Parcul Herăstrău

A doua ediție a acestui concurs vine cu noi idei de mișcare și de joacă într-o cursă de alergare antrenantă și o atmosferă placută, cu tradiții românești și teme muzicale desprinse din folclor. Lasă copilul din tine să zburde liber pe 25 noiembrie, între orele 11:00 și 14:00!

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *