Urban agenda. Evenimente București 2-8 aprilie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 2-8 aprilie în București.

Euphoria – by Random Rave, Trollo Bar

Printr-un party dedicat lui Ishtar, zeița iubirii, a frumuseții, a sexului, dorinței și fertilității, Random Rave sărbătorește primăvara și schimbarea anotimpurilor cu un eveniment clasic de psy trance. Euphoria are loc pe 6 aprilie, începând cu ora 22:00.

Zilele Minților Frumoase, Teatrul Apollo 111

Fundația Romanian Angel Appeal organizează, în perioada 1-3 aprilie 2018, a patra ediție a festivalului de film Zilele Minților Frumoase. În cadrul acestei ediții vor fi proiectate trei filme antrenante care au în centrul acțiunii personaje puternic conturate, reflectând dificultățile și situațiile problematice pe care le înfruntă zilnic persoanele care suferă de autism și familiile acestora. Proiecțiile de film încep la ora 19:00.

Era ok și la 60, Teatrul Metropolis

Un spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care actorul Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emotionante din viața sa. Spectacolul are loc pe 5 aprilie, începând cu ora 20:00.

Atelier Mandale Creative, Enjoylifecoaching

Vino joi, 5 aprilie 2018, ora 18:45, la Atelierul de Mandale Creative – Heal Your Inner Child. Vei învăța, printre altele, să îți conștientizezi emoțiile, să simți iubirea în adâncul inimii, să-ți exprimi emoțiile prin culori, forme, cuvinte, povești, să pornești procesul de acceptare și iertare față de propria persoană și să aduci în echilibru mintea, corpul și emoțiile.

Memoria apei, Teatrul Național

O călătorie în universul interior al fiecăruia; un spectacol pentru suflet, despre relaţiile de familie, despre regăsire şi acceptare din iubire. Piesa de teatru are loc pe 5 aprilie, începând cu ora 20:00.

Retro 50-60 Party, Thor’s Hammer

Vinerea această, vino să petreci pe muzică jazz, blues și rock’n’roll, pe ritmuri bune și nebune. Petrecerea începe la ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *