Urban agenda. Evenimente București 18-24 iunie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 18-24 iunie în București.

Caravaggio: The Soul and the Blood, Happy Cinema

Caravaggio: The Soul and the Blood continuă seria documentarelor de artă și este o călătorie emoționantă de-a lungul vieții unuia dintre cei mai misterioși și controversați pictori. Un artist revoluționar, Michelangelo Merisi da Caravaggio a fost privit cu ochi aspri de către contemporanii săi, călătorind dintr-un loc în altul în Milan, Florența, Napole și Malta. A lăsat în urmă 40 de opere de artă ce se regăsesc în prezent în 15 muzee din lume. Proiecția filmului are loc pe 21 iunie, începând cu ora 19:00.

Kokaji / Fierarul – Teatru NOH japonez la TNB

Un spectacol de teatru care se poate vedea mai rar în afara graniţelor Japoniei. Este vorba despre KOKAJI/FIERARUL, un spectacol de teatru NOH (drama clasică japoneză ale cărei origini numără peste șapte secole de existență) în interpretarea companiei Yamamoto Noh Theatre. KOKAJI este o piesă dinamică în două acte din categoria Kiri Noh (piese cu personaje și animale supranaturale), autorul fiind necunoscut. Piesa de teatru are loc pe 19 iunie, începând cu ora 19:30.

Parfumierii și creațiile lor, Cărturești Verona

Descoperă numele și creațiile celor mai importante personaje din industria parfumurilor, case de parfum celebre și – cel mai important – testează și descifrează nenumărate parfumuri și uleiuri esențiale. Seminarul are loc pe 19 iunie, începând cu ora 18:30, iar aici găsești toate detaliile importante legate de eveniment.

Cromatică în amenajări, TonCorner

Tematica atelierului: Poți corecta forma unei camere prin culoare?; Lumina naturală, lumina artificială și alegerea tonurilor de culoare. Metamerismul; Gradul de luciu, percepția nuanței. Calitatea suportului; Compatibilitatea culorilor între ele, reguli în armonia culorilor. Undertonul; Ce nuanță ce potrivește cel mai bine unei camere în funcție de activitate și personalitate? Evenimentul are loc pe 21 iunie, iar aici găsești toate detaliile importante legate de acesta.

Seara Italiană, Cinemapro

Cu Orchestra Simfonica Bucuresti – Bucharest Symphony Orchestra și dirijorul Jin Wang, călătoria unică în lumea minunată a muzicii continuă cu o atmosferă cu adevărat caldă, tipic napoletană: o oază de muzică italiană și bună dispoziție! Pasiunea pentru muzică și interpretarea artiștilor se vor îmbina într-o armonie perfectă și în care melomanii de toate vârstele sunt așteptați să descopere muzica italiană. Evenimentul are loc pe 23 iunie, începând cu ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *