Urban agenda. Evenimente București 14-20 mai 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 14-20 mai în București.

Techno Party pe Insuliţă, Lacul Morii

Pe 19 mai, la Lacul Morii, va avea loc o seară de neuitat plină de vibe-uri dance & techno. Găsești AICI mai multe detalii.

Sophisticat Yard Sale, Joben Bistro

Sophisticat Yard Sale te invită la ediția din data de 19-20 mai la o sesiune de scotoceală la prețuri mici și foarte mici. Evenimentul are loc la Joben Bistro, Str. Șelari nr. 16, interval orar 10:30-17:30.

East European Comic Con, Romexpo

East European Comic Con, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei, destinat amatorilor de benzi desenate, filme, seriale, jocuri video, cosplay și nu numai, revine la Romexpo între 18 și 20 mai. Găsești AICI mai multe detalii.

Romanian Design Week, Palatul Telefoanelor

Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, va avea loc în perioada 19 – 27 mai 2018. Anul acesta, expoziția centrală va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români.

DnB on the rooftop, Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest

Aftermath face trecerea spre un stil mai alert pe ritmuri de dnb. Vino pe 19.05.18 la Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest începând cu oră 23:00 pt a trăi o experiență la înălțime.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *