Urban agenda 13-19 noiembrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 13-19 noiembrie în București.

Săptămâna Filmului Maghiar

Săptămâna Filmului Maghiar este dedicată celor mai recente producții ale cinematografiei maghiare. Vor fi proiectate filme artistice, scurt-metraje, filme de animație și documentare, oferind cinefililor posibilitatea de a cunoaște toate genurile cinematografiei de astăzi. Proiecțiile au loc zilnic, până pe și 19 noiembrie.

STRA DI VA RIUS, Grand Entertainment

Societatea Muzicală organizează în luna noiembrie primul turneu național al apreciatului violonist Răzvan Stoica, alături de vioara Stradivarius „The Queen” 1729. La pian se va afla sora lui Razvan, Andreea Stoica. Concertul de deschidere a turneului are loc în 16 noiembrie Grand Cinema and More Băneasa, începând cu ora 19:00.

Fabulous Muses wardrobe resale

Fabuloasele, Diana Enciu și Alina Tanasa, s-au hotărât să îndeplinească dorințele cititoarelor, așa că pun la vânzare sute de piese din garderoba lor pentru toate femeile dornice de shopping înainte de sărbători. Evenimentul are loc pe 18 și 19 noiembrie, între orele 12:00-19:00, pe Strada Ion Brezoianu nr 23-25.

Seară de Board Games, Hashtag Pub

Socializează în timp ce descoperi jocuri noi alături de un specialist care te poate învăța. În plus, poți câștiga un voucher la escape room. Evenimentul are loc pe 14 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Depresia – între mit și realitate, Bucharest Therapy & Education Center

Vino la acest eveniment pentru a afla ce este depresia, cum o poţi deosebi de stările de tristeţe, care sunt simptomele acesteia şi repercusiunile pe care aceasta le are asupra vieţii cotidiene. Evenimentul are loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 18:30.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *