Urban agenda. Evenimente București 12-18 martie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 12-18 martie în București.

Călătoria (teatru), Epic Bar

Călătoria este un spectacol sensibil, vibrant, pe muzica ABBA, pus în scenă de 5 cursante InorogART. O călătorie poetică și la propriu și la figurat, o călătorie în inimile lor, pe care, cu generozitate, le deschid în fața publicului, o călătorie care ai vrea să nu se mai termine… pentru că aici ai prieteni de-o viață lângă tine. Piesa de teatru are loc pe 18 martie, începând cu ora 19:00.

Hamlet (unteatru)

Poate fi răzbunată crima? Încercând să se răzbune pe cel care i-a ucis tatal, Hamlet ajunge să se răzbune pe el însuși până ce ajunge la tăcere. Spectacolul renunță la orice privire exterioară asupra poveștii și urmărește filmul acestei răzbunări imposibile strict din interiorul lui Hamlet. Piesa de teatru are loc pe 18 martie, începând cu ora 16:00.

Tururi pietonale

Asociația Turistică Ghizii României te scoate la plimbare prin capitală în perioada 12 martie – 2 aprilie 2018, în fiecare luni și miercuri, pentru a descoperi zonele frumoase din București alături de viitorii ghizi. Vezi aici mai multe detalii.

Primăvăratiq, Hype Bar

Spring Masquerade este petrecerea tematică de la care nu poi lipsi în nicio primăvară și care aduce în acest an un festival într-o petrecere. Evenimentul are loc pe 15 martie, între orele 21:00 și 4:00.

Board Games Night Out, Old Brick Pub

Joi, 15 martie, începând cu ora 19:00, la Old Brick Pub are loc o seară de board game, cu zeci de jocuri, premii, suport pentru înțelegerea regulilor, unde îți poți face noi prieteni.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *