Evenimente în București. Unde ieșim în weekend-ul 18-20 noiembrie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 18-20 noiembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Târgul de carte Gaudeamus, Romexpo

Ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente.

Iubește-mă, America!, Teatrul Arte dell’Anima

„Iubeşte-mă, America!” evocă povestea fascinantă a unei actriţe din Romania, Stela, care proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, întâmpină peripeţiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume. Piesa de teatru va avea loc pe 19 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Reggae Fry-day, For Friends Bar

Sâmbătă, pe 19 noiembrie, are loc un nou Reggae Fry-day, petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub. Petrecerea începe la ora 22:00.

Chansonette, French Swing-Jazz & Tango, Ceainăria ARTea

Vino duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 19:30, la un concert cu parfum franțuzesc, cu totul inedit în București. French Swing-Jazz & Tango, alături de: Diana Tudor (voce) și Alexandru Burcă (pian).

Concert Netsky, Arenele Romane

Vineri, de la ora 22:00, Netsky revine la Arenele Romane, în cadrul Arena dnb.

Party For Charity, club Fabrica

Vino vineri, începând cu ora 22:00, la club Fabrica, donează minim 5 lei, iar dacă ai pe acasă haine care nu-ți mai trebuie donează-le și pe ele! Donațiile și hainele vor merge către Fundația Hospice – CASA SPERANTEI – îngirijire paliativă pentru bolnavi incurabili adulți și copii. De muzică se va ocupa Georgescu (E.M.I.L./Niște Băieți).

Concert Șuie Paparude, Berăria H

Pe 20 noiembrie nu te mai saturi de piesele Şuie Paparude, live pe scena Berăriei H. Concertul va începe la ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *