Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 24-30 iulie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 24-30 iulie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Pasion de Arrabal, Ceainăria GreenTea

Mici concerte-mari bucurii în grădină la GreenTea continuă vara aceasta cu o seară de muzică sud americană de la care chiar nu trebuie să lipsești. Concertul are loc pe 27 iulie, începând cu ora 19:30.

AnTanTe SuMmer SaLeS PaRtY, Lente

Miercuri, 26 iulie, toate produsele AnTanTe se grăbesc să plece în vacanță și își caută noi proprietari! Discount-ul de până la 50 % pentru toate AnTante-urile iubitoare de vară va fi disponibil în grădina Lente între 17:00 și 21:00.

Revizorul, Teatrul Național

Piesa lui Gogol surprinde panica ce cuprinde un orăşel de provincie atunci când se anunţă vizita unui revizor. Primarul corupt îşi intimidează subalternii la fel de corupţi, îndemnându-i să mintă şi să mituiască revizorul, pentru a acoperi lipsa de implicare în bunul mers al oraşului, precum şi folosirea în interes personal a banilor primiţi pentru infrastructură şi dezvoltare. Comicul intervine când beţivii oraşului îl confundă pe datornicul Ivan Hlestakov cu revizorul şi îl acoperă cu daruri, bani şi favorurile soţiilor şi fiicelor lor. Piesa de teatru are loc pe 30 iulie, începând cu ora 20:00.

Wine & Paint Night Out, Berăria H

Vino miercuri, 26 iulie, de la ora 19.00, pe terasa Berăriei H, la un eveniment inedit: Wine & Paint Night Out, pentru a socializa, picta și pentru a te distra alături de prieteni sau colegi.

Curs de design vestimentar pentru începători, Art & Hobby Studio

Art & Hobby Studio te invită începând cu miercuri, 26 iulie 2017, la cursul de design vestimentar pentru începători. Acest curs își propune să facă legătura optimă între corp (siluetă) și stil, în cadrul a 6 ședințe (câte una în fiecare zi de miercuri).

Workshop – Anxietatea și atacurile de panică, Intell PSY & Psychological Profiler Academy

Ce este anxietatea și cum se manifestă? Care sunt factorii implicați și trăirile în declanșarea și menținerea atacurilor de panică? Cum să înțelegem atacurile de panică? Află toate acestea la workshopul care are loc pe 26 iulie, începând cu ora 18:00.

Feel Good Yoga, Ceainăria 5

Aceasta clasă este perfectă pentru a te relaxa la sfârșitul zilei. În cele 60-75 min te vei bucura de încălzire și posturi (asane) care vor fi sincronizate cu respirația, toate ca să îți aducă o relaxare binemeritată. Evenimentul are loc în fiecare luni, începând cu ora 19:30.

Concert Les Elephants Bizarres, Grădina cu filme

Les Elephants Bizarres trec pragul Grădinii vineri, 28 iulie, de la ora 20:30! Hai și tu la concert, în Piața Lahovari nr. 7!

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *