Cele mai cool evenimente din perioada 8-10 mai

By  | 

Nu ai niciun plan pentru weekend-ul acesta? Aruncă un ochi peste recomandările noastre!

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău. Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 8-10 mai 2015, potrivit echipei COSMO.

Vineri, 8 mai

Vizionarea filmului „Hot Pursuit”, Cinema City Sun Plaza

Participă la concursul nostru și poți câștiga o invitație dublă la vizionarea specială a filmului „Hot Pursuit: Urmărire Periculoasă”! Găsești mai multe detalii AICI.

World Press Photo, Piața Universității

World Press Photo 2015 vine la București între 8 și 29 mai! În cadrul acestei expoziții, vei avea șansa să vezi unele dintre cele mai bune fotografii realizate de foto-jurnaliști, la nivel international.

East European Comic Con, Romexpo

East European Comic Con este mai mult decât un simplu eveniment – reprezintă un spațiu de interacțiune între fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video și actori internaționali, artiști grafici sau celebrități din mediul online. Actorii care vor sosi la București anul acesta sunt: Robert Knepper (Sullivan din „Heroes”, T-Bag din „Prison Break”), Manu Bennett (Crixus din „Spartacus”), Osric Chau (Kevin Tran din „Supernatural”) și Kristian Nairn (Hodor din ”Game of Thrones”).

redeschiderea terasei BackYard Garden & Pub + concert Blue Noise

Vineri va avea loc, începând cu ora 19:30, un concert al trupei Blue Noise, organizat cu ocazia redeschiderii celui de-al doilea sezon de terasă BackYard Garden & Pub.

PC. O istorie fascinantă, Muzeul Național de Istorie a României

Vineri va avea loc deschiderea expoziției „PC: O istorie fascinantă”, care prezintă evoluția calculatoarelor, de la primele mașini de calcul la computerele moderne de astăzi.

Sâmbătă, 9 mai

Festivalul egalității de gen, parcul Herăstrău

F_M_NISM – cuvântul cu F care naște controverse. Hai să demontăm împreună mituri și clișee la Festivalul Egalității de Gen! Sâmbătă, începând cu orele 10:00, în parcul Herăstrău vor avea loc evenimente precum: șezătoare cu tricouri feministe, biblioteca vie, atelier – „Cum comunicăm drepturile femeilor”, atelier de autoapărare pentru femei. Duminică, începând cu ora 10:00, șezătoare cu tricouri feministe, biblioteca vie, proiecție teatru invizibil și dezbarete și gender treasure hunt.

City Forest, Casa Universitarilor

City Forest deschide ușa primăverii și te invită să petreci un weekend verde în inima Bucureștiului. Vei găsi aici un târg de produse hand made, workshop-uri pentru dezvoltarea prichindeilor, expoziții foto, o terasă unde te poți relaxa, spații de recreere, mese de ping pong, concursuri cu premii.

Curs design de interior, Ceainăria Tabiet

Îți dorești să-ți amenajezi locuința într-un mod cât mai original, care să-ți reflecte gusturile și personalitatea? Vrei să afli mai multe lucruri despre paletele de culori, forme, texturi și combinarea lor? Art & Hobby Studio te invită la prima ședință a Cursului de design de interior, sâmbătă, între orele 11:00 și 13:00.

Atelier de jonglerie, Alandala

Atunci când încerci ceva nou, redescoperi curiozitatea și bucuria unui copil. Vino cu ele sâmbătă în Alandala și învață să jonglezi! Jonglatul este benefic pentru corp, minte și suflet, deci vino și tu începând cu ora 11:00 și nu numai că vei învăța să jonglezi, dar îți vei și confecționa propriile mingi de jonglat.

Duminică, 10 mai

Boutique Cliche – Fashion Bloggers Closet Sale, Lokal

Dacă vrei să faci cunoștință cu bloggerițele tale preferate și să achiziționezi haine și accesorii chiar din propria lor garderobă, vino duminică, între orele 11:00 și 19:00 la Fashion Bloggers Closet Sale, ce va avea loc la Lokal. Va avea loc și o tombolă cu premii, unde poți câșgita tot felul de lucruri de la Vivo-Fusion Street Food, AVON, Remington și Books Express.

Sylvia, Univ. Naț. de Artă Teatrală și Cinema „I. L. Caragiale”

Această comedie romantică a fost jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway și s-a bucurat de un succes imens. Ia-ți prietenele cu tine și vizionați împreună această piesă de teatru ce va avea loc duminică, începând cu ora 18:00. Intrarea este liberă.

beCYCLE Bazar, Dianei 4

Vino la beCYCLE și vei găsi biciclete de toate soiurile și categoriile, noi, second hand, piese, accesorii, socializare, trucuri de salvat timp, bani, benzină, neuroni și multe altele. De asemenea, poți socializa cu prietenii la un brunch. Evenimentul are loc între orele 11:30 și 18:00.

Comments

comments