Cele mai cool evenimente din perioada 7-9 august

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 7-9 august 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Festivalul Strada Armenească, Cartierul Armenesc

Festivalul Strada Armenească este un festival stradal prin care se dorește promovarea culturii și a tradițiilor armenesti într-un mod interactiv și plăcut. În cadrul festivalului vor avea loc concerte de muzică tradițională și modernă, spectacole de dans, ateliere de caligrafie și creație, acte de magie stradală și multe alte activități recreative. Festivalul are loc până pe 9 august, între orele 10:00 și 22:00.

Atelier tehnică decoupage pe cutie, AproZar Pub

Vineri va avea loc un atelier de tehnică decoupage, unde vei învăța să decorezi prin tehnica șervețelului o cutiuță pentru accesorii pe care o vei căptuși cu fetru în interior. Artistul plastic Maria Ivan-Gurzu te va îndruma pe parcursulul atelierului, ce va avea loc începând cu ora 17:00.

United States of Fun, Grand Combo

Concerte, show-uri de improvizație și magie, dans, degustări de vin, toate însoțite de o atmosferă relaxată dau tonul vara aceasta distracției pe terasa Grand Combo, situată pe centrul comercial Băneasa Shopping City. Evenimentele au loc între orle 20:00 și 23:00.

SummerWell, Domeniul Știrbey

A cincea ediție a festivalului Summer Well va avea loc pe 8 și 9 august 2015, pe Domeniul Știrbey. Headlinerii acestei ediții sunt Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Dan Croll.

Carpathian Garden, Godot Cafe Teatru

80 de minute de format TV sunt transpuse scenic într-o comedie tăioasă realizată de cei doi actori: Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban. Aceștia prezintă un „act comic social” susținut de personaje contemporane delicioase. Piesa de teatru va avea loc sâmbătă începând cu ora 19:00.

Maraton Stand-up comedy, Grill Pub

Râzi în hohote la Stand-up Comedy Gratis pe Terasa Grill Pub, duminică, începând cu ora 21:00! Seara este susținută de 4 comedianți.

Proiecții de filme la Roaba de cultură

Ca în fiecare weekend, Roaba de cultură a pregătit proiecții de film cu intrare gratuită. Sâmbătă vei pute viziona, începând cu ora 22:30, „The Great Gatsby” (2012), iar duminică „Analyze This” (1999) – ora 22:30 și „Moneyball” (2011) – 00.30.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments