Cele mai cool evenimente din perioada 4-6 septembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 4-6 septembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Festivalul Ambasadelor

Septembrie începe cu prima ediție a Festivalului Ambasadelor, având tema „Open your Culture”, un eveniment concept unic în peisajul cultural românesc, care promovează diversitatea culturală și arta țărilor cu misiuni diplomatice în România. Vor avea loc expoziții cu tematică internațională de arte vizuale (fotografie, proiecții de filme, pictură, instalații, sculptură), demonstrații și degustări culinare tradiționale, spectacole de muzică, dansuri, artizanat, meșteșuguri și obiceiuri de pe întreg mapamondul, momente pentru copii și activități captivante de diplomație culturală. Spații: Biblioteca Națională a României: 1-4 septembrie, orele 10:00-20:00, Parcul Tineretului (intrarea Parcul Lumea Copiilor-Palatul Copiilor): 4, 5 septembrie, orele 15:00-22:00, Cinema Studio: 1-4 septembrie, orele 12:30-22:00, Galeria Galateca: 1-5 septembrie, orele 12:00-20:00.

Urban Explosion, Romexpo

3 zile pline de concursuri, provocări și multe premii, iar dupa apus trei DJ internaționali: Wild Pich, Lenny Berlin și Nastia Zoloto. Festivalul are loc între 4 și 6 septembrie, între orele 12:00 și 23:00. intrarea este liberă.

AeroNautic Show, Lacul Morii

Singurul festival AeroNautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice. Locul unde arta pilotajului aerian şi nautic îşi pune în practică valoarea prin aplicaţii demonstrative aeronautice. Evenimentul are loc pe 5 septembrie, începând cu ora 16:00.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

În weekend-ul 5-6 septembrie, ești invitată să intri în lumea artiștilor, designerilor și artizanilor români, la Bounty Fair: târg cu mii de produse, ateliere de creație, restaurant, zonă de relaxare, tombolă cu premii pe loc. Târgul este deschis între orele 11:00 și 20:00.

Treasure Hunt, Creative Board Gaming

Sâmbătă, începând cu ora 13:00, poți avea parte de o aventură pe cinste la Creative Board Gaming. Organizatorii au pregătit 4 trasee palpitante, iar cei mai abili dintre participanți vor pleca acasă cu premii!

Gala Folk You! Florian Pittis, Piața George Enescu

Folk You! se muta în București pentru care nu au apucat să meargă anul acesta în Vama Veche. Concertele vor avea loc pe 4 și 5 septembrie, între orele 17:00 și 23:00, iar pe scenă vor urca artiști precum Kempes, Hara, Iris, Nicu Alifantis, Alina Manole, Taxi, Pasărea Rock sau Antract.

Creative Fest, Parcul Izvor

Anul acesta, festivalul de artă și cultură urbană găzduiește ateliere interesante, curse și concerte în aer liber. Printre numele care vor concerta în Parcul Izvor se numără Șuie Paparude, Les Elephants Bizarres sau Robin & The Backstabbers. Festivalul este deschis între orele 16:00 și 23:00.

Retrospectiva Anonimul 12, Cinema Elviza Popescu și Cinema Studiu

Anonimul 12 prezintă filmele din Competiția de Lungmetraj și Competiția de Scurtmetraj, în perioada 2-6 septembrie, la Cinema Elvira Popescu și Cinema Studio.

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments