Cele mai cool evenimente din perioada 21-23 august

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 21-23 august 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

GreenSounds Festival, Parcul Herăstrău

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival. Printre artiștii ce vor susține concerte se numără Fun Lovin’ Criminals, Asian Dub Foundation, Guano Apes, De-Phazz, Nouvelle Vague, Dubioza Kolectiv, Narcotango și mulți alții. Festivalul are loc între 21 și 23 august la intrarea Charles de Gaulle.

Festivalul Gabroveni & Covaci Days

Două dintre străzile cu cea mai interesantă tradiţie sunt Gabroveni și Covaci, înrudite astfel sub festivitatea „Gabroveni & Covaci Days”, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015. Evenimente vor scoate în evidenţă legendele, poveştile, tradiţiile străzilor din această zonă puse în contrapunct, prin artă contemporană, cu specificul locaţiilor partenere.

Undercloud – Festivalul Internațional de Teatru Independent, Clubul Țăranului

De 8 ani, la final de vară, apare în București o insulă pe care timp de 10 zile se respiră oxigen din sursa culturală autentică. Cele 33 de spectacole și evenimente care compun ediția a VIII-a a festivalului în perioada 22-31 august 2015 sunt garanția faptului că Muzeul Național al Țăranului Român se transformă în cel mai căutat loc din capitală.

Teddy Bear în Parc, Gaia Boutique

Pregătește-ți pașii de dans, căci urmează o noapte plină. Vei trece ușor prin cea mai fină muzică electronică românească, de la beat-urile techy ale lui Mihai Popoviciu, la progressive cu frații Babescu, nu disco-ul lui MoonSound și un live act derulat ca la carte de GOLAN. Decoruri de poveste, lună crescândă, surprize la tot pasul și atmosfera familiară pe care o aștepți cu nerăbdare – pe 21 august în Gaia Boutique.

Treasure Hunt Nocturn, Grădina Cișmigiu

Vineri, 21 august, va avea loc un Treasure Hunt Nocturn. Taxa de participare pe echipă de 3 persoane este de 30 lei, respectiv 35 de lei pentru echipa de 4. Evenimentul are un scop caritabil, iar banii strânși vor ajunge la copiii spitalizați în secția de neurologie din Spitalului Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia. Startul va avea loc la intrarea din str. Regina Elisabeta, la ora 19:00.

Love Yard Sale, Have a Cigar

Love Yard Sale este târgul de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite. Târgul se organizează în strada Dianei 11, în cocheta curte a pub-ului Have a cigar unde puteți lua masa, bea o cafea și combina experiența cumpărăturilor la târg cu muzica bună. Yard sale-ul are loc sâmbătă între orele 11:00 și 17:00.

Concert Nightlosers, Green Hours

Nightlosers este o trupă înființată în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. În cei 20 de ani de existență au concertat în SUA, Canada și în mai toată Europa. Trupa va concerta la Green Hours sâmbătă, începând cu ora 19:30.

21 de Nocturne, Magheru One

21 de Nocturne este un proiect care se va desfășura în perioada august 2015 – februarie 2016 și care cuprinde o serie de 21 de evenimente dedicate poeziei contemporane, filmelor de artă, dezbaterilor filozofice și muzicii experimentale. Prima serie de nocturne se va desfășura în perioada 21 august – 4 septembrie, în fiecare vineri, începând cu orele 21.00, serie dedicată poeziei contemporane, muzicii și vinului, toate deasupra Bucureștiului, pe terasa blocului Magheru One.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments