Cele mai cool evenimente din perioada 17-19 iulie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 17-19 iulie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Atelierul Grădina de pe birou, Piața Revoluției

Pe 17 iulie, la ora 7 seara, va avea loc atelierul Grădina de pe birou. Aici vei fi întâmpinată de echipa Casa și grădina, care te va învăța cum să amenajezi o grădină miniaturală. Grădina de pe birou este, de fapt, un terariu cu flori, un obiect de decor deosebit – dar ușor de îngrijit de oricine -, fiind perfect pentru cei care locuiesc la bloc și visează la o mică grădină doar a lor, dar și pentru cei care vor să-și aducă natura în casă. Evenimentul va fi găzduit de Kulturama.

Concert Robbie Williams, Piața Constituției

Concertul anului 2015 va avea loc în data de 17 iulie, începând cu ora 18:00, în magnifica locație a Pieței Constituției, și promite să fie un spectacol exploziv de artă și muzică, în stilul caracteristic artistului. Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui Robbie Williams, conținând cele mai cunoscute hit-uri ale sale: „Let Me Entertain You” (melodie care dă și numele turneului), „Feel”,„ Angels” etc.

Primul festival la care biletul se plătește donând sânge – UNTOLD Festival

Te asteptam sâmbătă, 18 iulie, ora 10:30, la intrarea principală în parcul Herastrau, din Piața Charles de Gaulle, pentru a încuraja împreună donarea de sânge la nivel național. În contextul în care doar 1,7% din populația adultă a țării donează sânge, iar România se află pe penultimul loc în Europa, UNTOLD Festival a lansat săptămâna aceasta, în parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină (INTS), campania “Pay with blood”, iar sâmbătă va avea loc o discuție deschisă pe această temă, împreună cu Dr. Doina Gosa, Director Centru de Transfuzie Sanguină București, și Adrian Chereji, Director Marketing & Comunicare UNTOLD Festival.

Proiecție film Grudge Match, Roaba de cultură

Așa cum ne-a obișnuit, Roaba de cultură revine și weekend-ul acesta cu 3 proiecții de super-filme. Vineri, începând cu ora 21:30, vei putea viziona comedia „Grudge Match: Faceţi pariurile”, cu în regia lui Peter Segal, cu Sylvester Stallone și Robert De Niro în rolurile principale.

Expoziția interactivă cu produse Lego , Afi Palace Cotroceni

Expoziţia interactivă cu produse Lego – Superconstructorii va fi deschisă în perioada 19 iunie – 31 august 2015, la AFI Palace Cotroceni, în fața cinematografului Cinema City. Această expoziţie a comunităţii „Young Engineers” este o expoziţie cu obiecte de ultimă generaţie şi prima de acest gen din România.

Andre Rieu – transmisiune de la Maastrich, Grand Cinema & More

Dacă ai ratat concertele lui Andre Rieu din București, Grand Cinema & More a inclus în programul pentru vara aceasta o serie de transmisiuni-eveniment, care se adresează tuturor iubitorilor de muzică clasică. Cu siguranță, cel mai așteptat eveniment din program este concertul celebrului violonist André Rieu de la Maastrich, din data de 18 iulie, ora 21.00.

Seară de jocuri, Smart Change

Jocul ne permite uitarea de sine, ne permite să ne depășim și să fim creativi. Din acest motiv, ești invitată sâmbătă, începând cu ora 18:00, să îți aduci prietenii și voia bună și să îți regăsești, prin board games, copilul din interiorul tău.

Ateliere de Vară, Muzeul Țăranului Român

În luna iulie, la Muzeul Național al Țăranului Român au loc diferite ateliere de tot felul pentru copii de la 5 la 15, 16, 17 ani, poate și mai mult. Sâmbătă, între orele 10.30 – 12.00, va avea loc atelierul de pictură pe sticlă cu Bogdan Herăscu.

Atelier de art-terapie prin pictură, Alandala Cafe

Atelierul va avea loc duminică, începând cu ora 15:00 și este potrivit pentru toate vârstele. Se va lucra cu acuarele, acrilice, tempera, pensule, foi de desen și colaj. Nu e nevoie să ai experiență artistică sau să vii pregătită cu ceva anume.

Târg de Sfântul Ilie, Muzeul Țăranului Român

De vineri, 17 iulie, până duminică, 19 iulie, de dimineaţă până după-amiază, va avea loc Târgul de Sfântul Ilie. În curtea interioară și pe Aleea Samurcaș te întâmpină aproximativ 100 de meşteri populari şi producători tradiţionali, dar şi tineri artizani şi colecționari de antichități.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments