Cele mai cool evenimente din perioada 14-17 mai

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 14-17 mai 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Joi, 14 mai

EUROPAfest

Timp de zece zile, între 14 și 23 mai, EUROPAfest 2015 va revitaliza scena muzicală a capitalei reunind la București peste 300 de muzicieni din 45 de țări – din Europa, dar și invitați speciali de pe alte continente. Agenda evenimentului este foarte diversificată: concerte, concurs de jazz, concurs de vioară, jam sessions, workshop-uri și multe altele.

Beautiful Romania, Grand Cafe Van Gogh

Beautiful Romania vine la Van Gogh Pop-Up Gallery powered by Cameleo cu zeci de cadre unice care surprind momente din viața României, cu oamenii ei, cu natura ei, cu orașele ei. Expoziția este deschisă până pe 23 mai.

Festival duChocolat, Brutăriile Paul

Brutăriile Paul lansează campania Festival du Chocolat, oferind clienţilor o gamă irezistibilă de 30 de produse cu ciocolată şi oferte speciale pentru pasionaţii acestui desert. Pe perioada campaniei, consumatorii beneficiază de 20% reducere la achiziţia oricărui produs cu ciocolată după două vizite, până la sfârşitul lunii iunie.

Seară de jocuri și socializare în limba engleză, Lingua Transcript

Hai să te distrezi, să cunoști oameni veseli și deschiși, să îți exersezi engleza jucând cu ei tot felul de jocuri de cuvinte și de rol! Evenimentul va începe la ora 19:00.

Vineri, 15 mai

burn Residency, Halele Carol

Cei cinci DJ-i români ajunși în finala burn Residency sunt gata să își măsoare puterile vineri, 15 mai, începând cu ora 22:00, la Halele Carol din Capitală, într-o seară specială de showcase. Invitatul special al serii va fi Osunlade. Ajuns deja la cea de-a 4-a ediție, burn Residency este în prezent cea mai mare competiție de DJ dedicată în întregime descoperirii și creșterii tinerelor talente în materie de muzică electronică.

Hortus FlorShow Romania, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară

În cadrul Zilelor Horticulturii Bucureștene (ediția a XII-a), între 15 și 17 mai 2015, va avea loc târgul cu vânzare Hortus FlorShow Romania, dedicat iubitorilor de natură şi frumos. Târgul-expoziție va fi deschis între orele 10:00 și 18:00.

Radiografia unei lumi dispărute, Muzeul Național de Istorie

Privind înapoi spre trecut: Sultana-Malu Roșu, o așezare preistorică de acum 6000 de ani. Expoziția dezvăluie publicului istoricul unuia dintre cele mai cunoscute situri preistorice din România și va fi deschisă în Holul Central al muzeului până pe 31 decembrie 2015, putând fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Sâmbătă, 16 mai

Fii Audrey Hepburn pentru o zi!, La Un Ceai

Orice COSMO girl o adoră pe Audrey Hepburn, iar sâmbăta aceasta poți păși în pantofii săi. La Un Ceai ți-a pregătit un mic târg de hăinuțe minunate și accesorii pe care le poți proba după pofta inimii, iar Braidy se va ocupa de părul tău și te va răsfăța cu coafuri inedite. De asemenea, va exista și un colțișor special amenajat de către „Ia-ti o Poza La Portofel”, unde te vei putea poza. În plus, vei găsi și ceaiuri aromate și surprize dulci! Evenimentul începe la ora 15:00.

Ziua Porților Deschise, DallesGO

DallesGO, cea mai importantă platformă de cursuri after-work din București, își deschide porțile sâmbătă, pe 16 mai, pentru a-i întâmpina pe toți cei pasionați în universul fascinant al industriilor creative și business-ului. Dacă dorești să urmezi unul dintre cursurile DallesGO, între orele 11:00 și 19:00 să îi cunoști pe specialiștii de la „catedra” cursurilor DallesGO, într-o sesiune interactivă de mentorship.

Festivalul Luminii, Parcul Carol

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte! Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune. Sâmbătă, evenimentul va avea loc în București începând cu ora 19:00.

Duminică, 17 mai

Concert Roxette, Arenele Romane

Roxette se pregătește să încheie luna aceasta cel mai recent turneu al trupei. Trupa s-a format la începutul anilor ’80 și a devenit rapid una dintre cele mai iubite și îndrăgite trupe de pop din acea perioadă.

V for Vintage FIESTA, Sala Palatului

Pe 16 și 17 mai, la Sala Palatului, ediția V for Vintage cu numărul 14 vibrează în ritmuri de Fiesta. „Carnavalul de la Rio meets Diavolul se îmbracă de la Prada” și asta, cu siguranță, e un eveniment de neratat. Evenimentul are loc între orele 11:00 și 20:00.

Mogoșoaia Clasic Fest, Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului

Mogoșoaia ClasicFest își continuă regalul sonor cameral cu concerte inedite. Duminică 17 mai, de la ora 12:00, pianista Andreea Butnaru va realiza o paralelă între mazurcile lui Frederic Chopin și cele ale lui Alexandr Skriabin.

Tu ce planuri ai pentru weeekend-ul acesta?

Comments

comments