Cele mai cool evenimente din perioada 14-16 august

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 14-16 august 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Atelier tehnică graffiti, AproZar Pub

Art & Hobby Studio te invită vineri, începând cu ora 19:00 la atelierul de tehnică Graffiti de la AproZar Pub. Cu ajutorul spray-urilor speciale și a îndrumărilor prețioase ale artistului plastic Natalia Ardeleanu vei putea da formă planetelor, stelelor, luminilor și umbrelor, pentru că tema aleasă este galaxia.

Estival de chitară 2015, Green Hours

Între 5 și 14 august, în grădina verde de la Green Hours are loc Estivalul de chitară 2015. Vineri, acesta se va încheia cu un concert susținut de Rodica Vica (soprană) și Maxim Belciug (chitară). Recitalul începe la ora 19:30.

Old City Goes New

După aproape 6 ani de super petreceri pe Lipscani 45, familia Old City a devenit atât de numeroasă încat a hotărât să se mute în casa nouă: pe str Șelari, nr.14, într-o locație mult mai încăpătoare, cu o capacitate dublă față de spațiul actual. Evenimentul de deschidere va avea loc vineri de la ora 22:30.

Via Sport 2015, Șoseaua Kiseleff

Via Sport este un proiect ambițios aflat deja la cea de-a 5-a ediție, care își propune să promoveze activitatea fizică în rândul rezidenților orașului București. În fiecare vară, pe parcursul a 9 weekend-uri, Șoseaua Kiseleff devine locul desfășurării unor activități sportive inedite. Fie că îți place să învârți roțile bicicletei, să arunci mingea la coș sau să o lovești cu paleta pentru tenis de masă, Via Sport e locul potrivit pentru tine.

Weekend @ Terasa Colectiv

Seratele urbane de vară, cu dans de zi și de seară la Colectiv strâng weekend de weekend stări colorate, zâmbete, gânduri și povești frumoase. Sâmbăta se lasă cu electro și blues-psychedelic a la Jurjak, live!, iar Tzuc și Heion ne țin simțurile ascuțite până târziu în noapte.

Water Melon Sailor Party, DESCHIS Gastrobar

Echipajele nicecream.fm și Bleumarin Sailing te invită să acostezi la un pahar de rom într-o nouă disco aventură de-o seară. Așa cum trebuie, pe rooftop la DESCHIS Gastrobar, sub un cer stelar. Petrecerea va începe duminică de la ora 18:00.

Ziua Marinei Române 2015, Parcul Herăstrău

Anul acesta, sărbătorirea Zilei Marinei Române are loc în contextul împlinirii a 155 de ani de la crearea Marinei Militare Române moderne de către domnitorul Alexandru Ioan CUZA, în anul 1860. În București, sâmbătă, între orele 10:00-13:30 vor avea loc: ceremonial militar şi religios, jocuri marinăreşti, expoziţie de pictură cu tematică de marină.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, Piața Universității

A patra ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger va aduna din nou în Piața Universității 12 dintre cele mai bune echipe de baschet 3×3 din lume, alături de cele mai bune patru echipe din România. Accesul este gratuit, vor fi multe concursuri cu premii pentru spectatori, entertainment și super-meciuri de baschet. În afara programului, oricine poate juca baschet pe terenurile instalate pentru Bucharest Challenger, sâmbătă și duminică.

Seară de filme rusești pe acoperiș, Boheme Cafe & Bistro

Săptămâna aceasta, Boheme îți aduce pe acoperiș două fantasy- sci-fi thrillere rusești, marca Timur Bekmambetov. Intrarea este 10 RON. Ambele filme rulează în fiecare seară (14, 15 și 16 august), de la 21:30, unul după altul.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments