Cele mai cool evenimente din București în week-end-ul 24-26 martie

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 24-26 martie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Festivalul Gastronomic Mexico de mis sabores, Redison BLU Hotel

Pentru prima oară în România va avea loc un festival gastronomic mexican, cu mâncăruri tradiționale preparate de către renumitul chef mexican Sofía Sahagún ce vor conține ingrediente special aduse din Mexic. Pe toată durata festivalului vor fi spectacole de muzică și dans tradițional oferite de echipa baletului folcloric Yoliztli-Widen din statul Coahuila, Mexic. Festivalul are loc până pe 26 martie.

O mie de motive, Point Art Hub

„O mie de motive” spune povestea unui om care în diferite etape ale vieții caută lucrurile frumoase din oameni și din tot ce-l înconjoară, ca să înțeleagă mai bine cine este și ce-i cu lumea asta. Piesa de teatru are loc vineri, începând cu ora 20:00.

Fuga de mariaj, Club The Hub

Jim O’Brian este un Don Juan sau, cel puțin, era, până când un atac cerebral îi schimbă total perspectiva în viață. Frustrat, lefter și fără posibilitatea de a mai munci, începe să pună la încercare răbdarea prietenului său cel mai bun, Max, care are, la rândul lui, probleme. Piesa de teatru are loc vineri, începând cu ora 20:00.

Moștenirea, Teatrul Coquette

Mireille Petit, o femeie plină de farmec și mister își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 19:30.

Cosmobeauty 2017, Crystal Palace Ballrooms

Do you speak Beauty? Ești invitata la cel mai important eveniment de beauty al primăverii, între 24 și 26 martie. Vei gasi produse și echipamente noi, tratamente gratuite la standuri, produse în oferte speciale, specialiști gata să iți ofere sfaturi , concursuri și multă pasiune pentru frumusețe. Evenimentul are loc între 24 și 26 martie, între orele 10:00 și 18:00.

Angajatori de TOP, Sala Palatului

Vino la cea de-a 22-a ediție a târgului de carieră Angajatori de TOP București și profită de 100 de companii cu peste 5000 de joburi pentru studenți, absolvenți și tineri profesioniști, zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea ta profesională și personală, precum și conferinte TechTalks pentru pasionații de tehnologie, 230 de specialiști HR îți spun cum să treci de interviul de angajare. Târgul are loc vineri și sâmbătă, între orele 10:00 și 17:00.

Ecstatic Dance, Good Mood Dance Studio

O călătorie exploratorie prin muzică și mișcare liberă pentru exercițiu fizic, eliberarea de stress, exprimarea emoțiilor, descoperirea de sine și celebrarea vieții. Evenimentul are loc vineri, între orele 18:00 și 22:00.

No Stress Party, True Club

Sâmbătă, pe 25 martie, te așteaptă o noapte de dans și muzică live alături de No Stress Band – o seară minunată, pe ritmuri de pop-rock, reggae, muzică ușoară românească sau r&b. Party-ul începe la ora 22:00.

Agenda Bio #4, Casa Universitarilor

Zona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale. Agenda Bio cuprinde în programul său și 5 ateliere pentru copii, permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractivă de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția. Târgul are loc sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 19:00.

Yard Sale, Jacques Pot

Dacă și tu ești în plin proces de completare a garderobei de primăvară, atunci trebuie să mergi în vizită la Yard Sale. Vei găsi prețuri mici, haine, pantofi, bijuterii, cărți de răsfoit, lucruri de potrivit pentru casă. Târgul are loc pe 25 și 26 martie, între orele 10:30 și 18:00.

Magie pentru copilul din tine, Cinema Elvira Popescu

Magicianul Verdini s-a perfecționat de-a lungul ultimilor 10 ani în arta divertismentului și a spectacolelor care aduc zâmbetul pe buzele tuturor copiilor, fie că au 3, 7, 9 ani, fie că au…100 de ani! Sâmbătă 25 martie, ora 14:30, hai să redescoperi magia într-un spectacol plin de culori şi zâmbete.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *