Cele mai cool evenimente din București în week-end-ul 24-26 februarie

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 24-26 februarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Târguri

Alternative Bazaar – Spring edition, Epic Bar

Pregătește-te pentru începerea primăverii! Pentru că garderoba ta simte nevoie unei împrospătări, ți-am pregătit haine, accesorii, încălțăminte și decorațiuni de cea mai bună calitate și la cel mai convenabil preț. Și pentru că se apropie Mărțișorul și Ziua Femeii, vei putea găsi aici și produse pe care le poți oferi cadou femeilor dragi din viața ta.

La Alternative Bazaar vei găsi zeci de produse goth, metal, punk, fetish, cybergoth, steampunk etc, precum tricouri cu trupe, bocanci, accesorii cu ținte, rochii delicate din dantelă, fuste sexy din latex, jachete de piele, colanți cu diferite modele și multe altele!

Târgul are loc între orele 15:00 și 20:00.

Dichisar de Mărțișor, Impact Hub

Vin 2 zile de fun, food & shopping în care facem cunoștință cu spuma noilor makeri romani. Cu Mărțișor și 8 martie în gând, pe muzică bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu căpșuni, să ne vindece de astenie. Târgul are loc pe 25 și 26 februarie, între orele 9:00-20:00.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

Vei găsi un târg plin de mărțişoare unicate, lucrate manual de către unii dintre cei mai talentați artişti români, într-o diversitate de stiluri. Târgul are loc pe 25 și 26 februarie, între orele 10:00 și 19:00.

Premiere filme

A Monster Calls

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

La madre

Miguel este un copil de 14 ani aflat pe punctul de a fi internat într-un centru de minori din Asturia deoarece mama lui, șomera și cu o viață personală instabilă, nu este în măsură să se ocupe de el. Când serviciile sociale încep să-l caute, mama acestuia este obligată să il ascundă în casa lui Bogdan, un iubit al ei, român, care locuiește într-un oraș din apropiere. Însă Miguel are o obsesie unică de a se întoarce la mama lui, şi totul se precipită atunci când mama lui dispare dintr-odată.

T2 Trainspotting

Mark Renton revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie. Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă.

Festivaluri

Festivalul Filmelor de Aur, Grand Cinema & More

Aflat deja la a patra ediție, Festivalul Filmelor de Aur include vizionări ale filmelor nominalizate la cele mai importante categorii ale premiilor Oscar 2017, la un preț special de 20 RON.

Piese de teatru

Monoloagele vaginului, Epic Bar

Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală. Piesa de teatru are loc vineri, începând cu ora 19:30.

O comedie despre insomnie, Teatrul Coquette

Spectacolul este o comedie savuroasă despre insomnia unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 19:00.

Cartea junglei, Club The Hub

Povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela. Alături de bunii lui prieteni, pantera Baghera și ursul Baloo, acesta descoperă toate secretele pădurii. Piesa de teatru are loc duminică, începând cu ora 12:00.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *