Cele mai cool evenimente din București în week-end-ul 17-19 martie

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 17-19 martie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

One World Romania

Între 13 și 19 martie va avea loc ediția cu numărul 10 a Festivalului de Film Documentar și Drepturile Omului One World Romania. Peste 50 de documentare vor fi proiectate la Cinema Elvira Popescu, Union, Eforie și Muzeul Țăranului Român. Pe lângă filme, spectatorii vor avea la dispozitie și evenimente conexe: dezbateri, ateliere, expoziții.

The Underground Youth, Control

Cu ocazia lansării unui nou album, trupa britanică The Underground Youth va susține un concert în București vineri, începând cu ora 21:00. Sound-ul hypnotic este încărcat de nostalgie shoegaze cu ecouri goth, ceea ce face ca experienţa ascultării să fie chiar filmică.

Prâslea cel voinic și merele de aur, Teatrul Coquette

Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor adecvat atât copiilor, cât și adulților. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 11:00.

Am iubit, am purtat, am pierdut, Hanul Gabroveni

„Am iubit, am purtat, am pierdut” este o intimă colecție de povești feminine. Cele cinci personaje din spectacol dezvăluie povești intime, care îmbină într-un mod seducător, și totodată amuzant, moda și întâmplările marcante din viața femeilor. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Paris, mon amour!, Ceainăria ARTea

O seară aparte, cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) si Alexandru Burcă (pian). Evenimentul are loc duminică, începând cu ora 19:00.

Prânz Verde, Macaz

Vine primăvară și odată cu ea a patra ediție a Prânzului Verde, un eveniment deschis tuturor celor care iubesc animalele și mâncarea bună. Te așteaptă o atmosferă relaxată, un bar cinstit și feluri vegane delicioase. Gătește mâncarea ta vegană preferată și vino s-o împarți sau oferă o donație de cât vrei tu (minim 10 lei) și mănânci ce vrei! Suma strânsă va fi donată adăpostului ROBI pentru îngrijirea și tratamentul animalelor fără stăpân. Evenimentul are loc sâmbătă între orele 14:00 și 17:00.

Expoziție Olfactivă – Universul Parfumurilor, Cărturești Verona

21 martie a fost declarată Fragrance Day, motiv pentru care în perioada 19-21 martie este organizată la Cărturești Ceainăria Verona o expoziție olfactivă.

Pride în Parc, Parcul Kiseleff

MozaiQ și Q Sports Romania te cheamă duminica în parc! Evenimentul va avea loc în Kiseleff, pentru conversații, jocuri de societate și exerciții. Participanții sunt încurajați să aducă mâncare, pături, jocuri (cărți sau boardgames), mingi, palete de bandminton, prieteni și veselie. Sunt așteptați cu bucurie cei care vin cu bicicleta, cărți și cei care aduc prieteni necuvântători. Pride în Parc va avea loc duminică, între orele 14:00 și 17:00.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *