Cele mai cool evenimente din București în week-end-ul 17-19 februarie

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 17-19 februarie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Petreceri

Girls’ Night Out, Macaz

MozaiQ vine în #LunaIstoriei cu a doua ediție a petrecerii dedicată unei părți a comunității LGBTQ+ despre care nu auzim foarte multe. Aşadar, fie că eşti lesbiană, bisexuală, femeie trans sau queer, sau pur şi simplu aliat/ă a comunității, hai la Girls’ Night Out vineri, începând cu ora 22:00.

Ground Zero : Industrial Rave 2.0, Underworld

Ground Zero revine cu un nou party industrial rave! Din line-up fac parte El Jefe, Ghiu, Dalek și Mandy Filth, iar genurile abordate sunt EBM, aggrotech, rhythmic noise, techno, hardstyle și hardcore. Evenimentul are loc sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Aniversare club Șurubelniță

Clubul Șurubelniță organizează sâmbătă o seară festivă! Vor avea lco concursuri cu premii și promoții, iar de muzică se va ocupa DJ Leco. Party-ul începe la ora 22:00.

Concerte

Concert live de jazz, Ceainăria ARTea

Iubitorii de muzică de calitate sunt invitați la un concert live de jazz vineri, începând cu ora 20:00.

Domino (lansare album), JamStage

Trupa Domino este considerată unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu și a concertat până acum la diferite festivaluri din țară. Domino își va lansa albumul „Haida” sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Concert caritabil, Expirat

Din line-up fac parte Subcarpați , Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grime, Fantome, Argatu’ și romaN. Concertul are loc duminică, începând cu ora 21:00, iar donația minimă recomandată este de 50 lei.

Premiere filme

A Cure for Wellness / O terapie pentru viaţă

Lockhart este un agent de bursă de pe Wall Street, trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. La scurt timp, el este diagnosticat cu aceeaşi afecţiune ca şi ceilalţi pacienţi de către directorul instituţiei şi constată că este captiv în refugiul alpin.

John Wick 2

Common va fi antagonistul principal al filmului, capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, va reveni în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

Rings / Avertizarea 3

Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariția casetei ucigașe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinții adoptivi, Samara este închisă într-un puț, ceea ce dă naștere celebrului blestem.

Piese de teatru

Divorț în ziua nunții, Club The Hub

E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț. Piesa de teatru are loc vineri, începând cu ora 20:00.

Barajul, Hanul Gabroveni

Într-o mică localitate din apropierea unui baraj, în Irlanda, cinci oameni se întâlnesc într-un bar, în jurul unor povești. În încercarea de a se apropia, ei vorbesc despre relații: legături strânse, legături pierdute, amprente definitive pe care le lasă ceilalți în viețile noastre. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 19:00.

Magnolii și cianură, Teatrul Coquette

O comedie polițistă, un spectacol labirint, dar nu unul spatial, ci unul cu ițe și ațe încurcate. Care sunt suspecții? Piesa de teatru are loc duminică, începând cu ora 19:00.

Târguri și expoziții

Târg handmade Valentine’s Day, Sheraton Bucharest Hotel

Susține arta și artiștii autohtoni! Vino să alegi cele mai originale cadouri pentru tine și cei dragi. În sala Diamond vei găsi cei mai consacrați artiști handmade, alături de creațiile lor unicat: îmbrăcăminte, accesorii și decorațiuni la prețuri accesibile. Târgul are loc între 17 și 19 februarie, între orele 9:00 și 20:00.

Body Mind Spirit EXPO, Sala Palatului

Cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România! Body Mind Spirit EXPO va avea loc între 17 și 19 februarie, între orele 12:00 și 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *