Cele mai cool evenimente din București în week-end-ul 10-12 martie

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 10-12 martie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Food Truck Festival, Mall Promenada

În perioada 7 martie – 2 aprilie, parcarea Promenada Mall București (intrarea dinspre Barbu Văcărescu, cât și cea dinspre Calea Floreasca) va fi invadată de cele mai aromate miresme și gusturi, fiind a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut.

Impro Show cu Marțienii, Bram Stoker`s Pub

Un spectacol de improvizatie ultra-comic, extrem de verde și total caritabil! Te facem să râzi, iar tu donezi pentru Georgiana, o fetiță de 5 ani care locuiește cu părinții într-un subsol, dar vrea să învețe! Ea are nevoie constant de ajutor financiar, rechizite, îmbrăcăminte și alimente. Spectacolul are loc vineri, între orele 20:00 și 22:00.

The Fever, hanul Gabroveni

Spectacolul The Fever, în regia lui Lars Noren, este un monolog dramatic de mare forță, o examinare profundă și îndărjită a inegalității sociale și a legăturilor dintre bogăția pe care mulți o iau drept firească și sărăcia și suferința care bântuie milioane de vieți. Piesa de teatru are loc vineri, începând cu ora 20:00.

TWIST’n’SHOTS by AMON, B52

Frenezia muzicii DnB, relaxare pe reggae, nebunie la muzici alternative, pași de disco sau showing off pe hip-hop. Fluiditate muzicală asigurată de AMON. Petrecerea are loc sâmbătă, începând cu ora 22:00.

The World Famous Glenn Miller Orchestra, Ateneul Român

The World Famous Glenn Miller Orchestra vine pentru primă dată în concert, pe 11 martie, într-un decor de gală la Ateneul Român, începând cu orele 16:00 și 20:00!

Hai sa facem sex, Club The Hub

Nu este o piesa nici stridentă, nici vulgară, nici una cu accente grotești sau voit pornografică. Este mai degrabă o piesa de teatru dulce-amară despre cum poți scăpa de condamnarea la singurătate prin iubire. Spectacolul are loc duminică, începând cu ora 20:00.

Shadow Gathering #5, Share Cafe

Evenimentul reprezintă o ieșire în oraș împreună cu prietenii la câteva partide de board games, cu scopul de a socializa și de a învăța jocuri noi. Activitați: – Lansare 5 Secunde – învață un joc nou și ai șansa să pleci cu el acasă – Tombole cu premii – Multe alte boardgames. Evenimentul are loc duminicp, începând cu ora 13:00.

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *