Ce evenimente vor avea loc de St. Patrick’s Day în București?

By  | 

În fiecare an, pe 17 martie, romano-catolocii, anglicanii și luteranii îl comemorează pe Sfântul Patrick, iar această sărbătoare este foarte populară și în Statele Unite ale Americii. Pentru că românilor le place să petreacă cu orice motiv, de câțiva ani am început și noi să organizăm tot felul de evenimente cu ocazia acestei zile.

Iată ce evenimente vor avea loc de St. Patrick’s Day în București:

În Saint Patrick’s Week, Centrul Vechi din București va vibra în ritmuri de cimpoaie și tobe, Guinness creând spațiul ideal pentru o sărbătoare ca în țara spiridușilor. Începând cu 17 martie, în fiecare seară de weekend (între 18:00-19:00), paradele speciale Guinness vor încânta trecătorii cu trupele de cimpoieri, mascotele Leprechaun, spiridușii și dansatorii irlandezi, iar concertele din pub-urile partenere vor continua petrecerea.

La Bram Stoker’s Pub poți alege dintr-o varietate mare de băuturi și preparate care să îți încânte papilele gustative, printre care vedeta serii, whiskey-ul irlandez Tullamore D.E.W., dar și diferite beri românești sau internaționale.

În clubul Fire din Centrul Vechi vor avea loc „4 zile de băut”, pe 17, 18, 19 și 20 martie.

La English Bar va avea loc joi seară o petrecere irlandeză unde vei găsi bere la ofertă (2+1 gratis), vouchere Guinnes și burgeri savuroși.

Pe 17, 18 și 19 martie, trupa Bordó Sárkány Régizene Rend va susține 5 concerte la București, în The Harp, St. Patrick’s Pub, pe o scenă în aer liber, la Hard Rock Cafe și în Explorer’s.

Tu unde vei ieși de St. Patrick’s Day?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *