Calendarul evenimentelor pentru perioada 5-7 iunie 2015

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 5-7 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Vineri, 5 iunie

B-FIT in the Street

Cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street, care va avea până duminică, în Capitală, aduce peste 150 de artişti din Franţa, Italia, Spania, Olanda, Slovacia şi Marea Britanie, care vor prezenta publicului 24 de spectacole în aer liber. Piaţa George Enescu, Piaţa Universităţii, Piaţa Roma, Piaţa Sf. Anton şi străzile din Centrul istoric vor fi animate de momente amuzante de improvizaţie, spectacole acrobatice aeriene fascinante, teatru pe catalige, dans şi muzică de stradă.

Femei pe Mătăsari, Strada Mătăsari

Festivalul urban Femei pe Mătăsari a ajuns la ediția a 5-a și va avea loc între 5 și 7 iunie. Ce vei găsi aici? Încredere, schimbare, dezvoltare, exprimare liberă și creativă, muzică, teatru, modă, proiecte inedite, ONG-uri, artizani și autori, femei curajoase, artiști și artiste, design, culoare și, bineînțeles, petreceri.

Suedia creativă, Roaba de cultură

În weekend-ul 5 – 7 iunie, cultura, tradițiile și muzica suedeză vin la Roaba de Cultură în cadrul evenimentului Suedia Creativă. Timp de trei zile Suedia, unul dintre liderii mondiali în inovație, va fi sărbătorită, iar cuvintele de ordine vor fi dezvoltare durabilă, cultură, design, cooking, muzică și filme bune.

Sâmbătă, 6 iunie

Natura Fest, Parcul Cișmigiu

Ziua Internațională a Mediului va fi celebrată în Parcul Cișmigiu, cu expoziții de artă cu materiale reciclate, ateliere creative pentru copii, tineri și adulți, jocuri, o plimbare prin București cu bicicletele, dans, dar și multe alte surprize!

The Mission in the park, Parcul Herăstrău

The Mission te scoate pe 6 iunie în parcul „fermecat” pentru o nouă seară dansantă, unde „povestitorii” basmului vor fi Guy Gerber, Benoit & Sergio, Rodriguez Jr. și Negru. Concertele încep la ora 22:00.

Cursuri de engleză și rusă cu lector vorbitor nativ, Smart Change

Vrei să înveți engleza și rusa? Centrate pe comunicarea orală, lecțiile cu trainer vorbitor nativ abordează tematici familiare și amuzante. Îți poți îmbunătăți pronunția, capacitatea de înțelegere a textelor la prima vedere, precum și a înregistrărilor audio-video și îndeosebi capacitatea de a comunica în mod fluent. Cursul de engleză va începe la ora 10:00, iar cel de rusă la 15:30.

Duminică, 7 iunie

Mandala Workshop, Alandala

Mandalele sunt „cercuri sacre” sau recipiente ale esenței. Ele sunt organizate în jurul unui centru care are capacitatea de a atrage și focaliza atenția dinspre exterior inspre interior. Descoperă și tu cum poți da naștere propriei mandale pornind de la un pattern de bază duminicp, începând cu ora 15:00, la Alandala.

Expoziție caritabilă: Nepal, Bohemia Tea House

Vei avea ocazia să faci o excursie rapidă până în Nepal și să vezi locuri, oameni și povești impresionante. Dar, pe lângă bucuria vizuală, poți face și o bucurie reală: să ajuți la reconstruirea unei școli distruse în urma cutremurului care a avut loc acum câteva săptămâni. Alege un print, o felicitare sau un magnet și donația ta va schimba viața unor copii. Expoziția are loc până pe 16 iunie.

Urban Riders Summer Vibes , Skate Park Herăstrău

Urban Riders este un festival de cultură urbană în cadrul căruia au loc diferite competiții ale sporturilor extreme, dar și care redă o atmosferă placută creată de muzica, sporturile, dar și de oamenii specifici culturii urbane. Festivalul are loc sâmbătă și dumninică între orele 10:00 și 22:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments