Arta si divertisment

By  | 

Sezonul estival e în toi! Iată cele mai importante noutăţi şi ocazii grozave de culturalizare şi distracţie!

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane anunţă expoziţia de fotografie „Hidden Language“, un proiect curajos și inovativ semnat de artistul vizual Maria Butnaru. Expoziţia se derulează în perioada 16 -29 iulie 2015 în spaţiul cultural Gallery din strada Leonida nr. 9-11 din Bucureşti.Proiectul „Hidden Language“ este o incursiune în lumea dansului și a sportului, o lume definită prin creativitate, libertate și frumuseţe. Fiind una din cele mai vechi forme de expresie, dansul reușește să redea prin mișcarea trupului un „întreg poem“ unde, cum spunea cineva, „fiecare pas este un cuvânt“.

MariaButnarulucrare

Cea de-a șasea ediție a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară are loc în perioada 21 – 30 august și va fi dedicată temei „Drumuri şi răspântii“. Festivalul va începe cu două seri de proiecţii extraordinare în aer liber în Centrul Vechi al Craiovei, recent renovat, şi va continua din 23 august în Portul Cultural Cetate (judeţul Dolj) cu proiecţii de film şi demonstraţii culinare.

Divan Film Festival

WildDVD„Wild.“ Câştigătoarea premiului Oscar, Reese Witherspoon, joacă în această poveste inspiraţională adevărată.

După ani de comportament nesăbuit şi bântuită de amintirea mamei sale, Cheryl ia o decizie pripită de a porni într-o călătorie primejdioasă de-a lungul traseului Pacific Crest. Fără experienţă, ea îşi propune să parcurga mai mult de o mie de mile pe cont propriu, în ceea ce devine o călătorie remarcabilă de auto-descoperire şi eliberare, care o întăreşte pe Cheryl şi, în cele din urmă, o vindecă.

 

Text: Dana Panghe

Comments

comments